UA:
UA:
Picasso, ja myślę, że ty chyba ciągle miałeś jakieś problemy z Avastem. To automatyczne aktualizacje, to baza wirusów... Powinieneś coś zrobić z tym swoim pecetem, bo normalnie same problemy czytam tylko na tym forum i to twojego autorstwa . Panda znalazła 4 wirusy? Być może jak miałeś problemy z aktualizacją sygnatur bazy wirusów w Avascie, to antywirus nie był poprawnie aktualizowany. Zawsze pozostaje skaner on-line, jak już wspomniał przedmówca. Czy Panda aż tak zamula kompa? Zamula... Jeżeli ktoś ma mocnego peceta, to może sobie pozwolić na zainstalowanie Pandy, czy Nortona. I takie opinie powtarzały się już na forum. Z resztą nawet posiadacze komputerów z górnej półki decydują się na aplikacje nie obciążające procesora. A Avast doskonale łączy w sobie niezawodność i wygodę w użytkowaniu.
UA:
Picasso napisał(a):Picasso napisał(a):Picasso napisał:
Witam.
Czy ta Panda aż tak musi mulić kompa????
Czy dokupienie RAm-u pomoże??? Posiadam obecnie 256 DDR
Picasso napisał(a):komandos napisał(a):
ach ten wspaniały avast he he he he zainstaluj kasperskyego....
Nie wiem nawet gdzie włączyć skanowanie dysków
UA:
UA:
vielbicielka avastu napisał(a):a ja zainstalowałam sobie dzisiaj avasta po tym waszym gadaniu i spowalnia mi komputer 2 albo 3 krotnie byc moze od czegos innego ale komputer mam juz odwirusowany
UA:
Picasso napisał(a):Jak ty nie wiesz, gdzie włączyć opcję skanera, to się nie dziwię, że miałeś kłopoty z Avastem . Krzyżyk na drogę...
Z Avastem sobie poradziłem
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]