Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
09 Sie 2005, 23:22
zebra napisał(a):Picasso napisał(a):Jak ty nie wiesz, gdzie włączyć opcję skanera, to się nie dziwię, że miałeś kłopoty z Avastem . Krzyżyk na drogę...
Zainstalowałem kasperskyego i wiem gdzie się skanuje dyski
Ale tak na poważnie jak go instalowałem na starym systemie to wogóle mi się nie pokazywało menu programu. Tak że się nie dziw że nie wiedziałem
Pozdro
PS. Komandos masz niezły ubaw widze
09 Sie 2005, 23:30
Picasso napisał(a):Zainstalowałem kasperskyego i wiem gdzie się skanuje dyski
Ale tak na poważnie jak go instalowałem na starym systemie to wogóle mi się nie pokazywało menu programu. Tak że się nie dziw że nie wiedziałem...
Dziwi mnie tylko, jak ty z tym swoim komputerem wytrzymujesz na codzień. Jestem pełna podziwu. Zobaczymy jak teraz będzie ci się żyło z nowym antywirusem. Mam nadzieję, że lepiej niż dotychczas. Naucz się BBCode

.
09 Sie 2005, 23:32
Dajcie jeszcze jakiś klucz licencyjny bo ten wygasa dzisiaj
09 Sie 2005, 23:42
Do czego??
09 Sie 2005, 23:45
Witam.
Do kasperskyego
W informacjach o programie pisze ,,Obecnie jest wygorzystywany klucz licencyjny który utraci ważność 2005-09-08
09 Sie 2005, 23:47
Łeee do tego to nie mam:P zobacz tutaj
- Kod:
http://www.tomex.kom.pl/
10 Sie 2005, 00:01
podaj swoje gg to ci dam ten klucz , chyba,że już masz...
12 Sie 2005, 09:14
jeszcze nie mam
9584358
15 Sie 2005, 21:25
Chciał bym powrócić do Pandy, otóż mój brat zaistalował u siebie jej wersje Titanium 2005 i już po zakończeniu instalacji komputer zaczął świrować, a to czy muli czy nie to moge powiedzieć że lepiej mieć pare nieszkodliwych wirusów i spywerów niż kupe zwalniających procesów które inicjuje Panda.
U siebie używam Spy Sweepera, Mozilli z odpowiednimi ustawieniami i online skanera Mks_vir i do tej pory nie mam zadnych problemów z wirusami.
Dlatego zdecydowanie odradzam instalowanie Pandy bo lepiej użyc czegoś nieprzereklamowanego niż niepotrzebnie narażac kompa.
A tak przy okazjii, tej wersjii Pandy nie udało sie mu odinstalować nawet proba wywalenia z wiersza poleceń w trybie awaryjnym się nie powiodła jedynym wyjściem był format, na szczęście ostatecznie wgraliśmy ghosta.
15 Sie 2005, 22:18
Witam , wszytkie antywrósy spowalniaja prace pc to wiadomo.
Ja sam posiadam teraz
"Panda Titanium 2005 ".
I nienazekam. W recz przeciwnie .
Tylko mam jeden problem

chodzi o to ze nie posiadam pełnej wersji. A zabardzo nie moge znalesc cd key'a. I bardzo bym prosił was o klucz do tego antrywirósa.
Pozdrawiam*Hpest
20 Sie 2005, 17:02
Witam.
Wytłumaczcie mi jedno. Kolega posiada Pande i wogóle mu nie muli systemu a jego komp jest porównywalny do mojego, ma tylko słabszą grafike i procesor, a mi muli tak że się nie da nawet między folderami na dysku wchodzić

.
Pozdrawiam
11 Wrz 2005, 13:12
Bardzo kce sie pozbyć pandy,zainstalowałam ja ,a potem jej nie kciałam ,zrobiłam chyba błąd ,bo zostały jej resztki ,i nie potrafie jej do konca wyrzucic z mojego kompa,jesooooooooooo pomóżcie jak wyrzucic ,tego małego niedziedzia.plissssssssssssssssss
19 Wrz 2005, 21:24
Witam.
Gdzie Ci zostały te resztki ???? Na liście dodaj/usuń ???
Pozdrawiam
19 Wrz 2005, 21:53
mialem pande dosc dlugo, bardzo dobry antywirus, nic mi nie przepuscil, zadnych wirow, trojanow, hakerow itd itp tylko strasznie zwalnial kompa

teraz mam avasta 4 Home PL

bardzo dobry

nie zwalnia kompa

szczegolnie mojego kompa bo mam dosc starego (4 lata) i slabego(128ram, 900MHz)
29 Paź 2005, 16:09
wgraj sobie avasta jest to dobry program po polsku - tu przetłumacz: nie spowalnia kompa
Ostatnio edytowany przez
janczak9 14 Kwi 2014, 09:59, edytowano w sumie 2 razy