TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Paragon Partition Manager 8.5

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Paragon Partition Manager 8.5

Postprzez fantom15 » 22 Wrz 2007, 18:18

PostUA:

Cześć :)
otóż parę minut temu wkurzyłem się tak bardzo, że lepiej nie mówić i nie wiem jak temu zaradzić :)
A więc w programie podanym w temacie stworzyłem wczoraj nową partycje (dzieląc wcześniej inną). Wszystko spoko ładnie ale dzisiaj chciał usunąć nowo stworzoną partycję a wolne miejsce przeznaczyć na stworzenie nowej małej partycji i resztę wolnego miejsca dołożyć do już istniejącej partycji.
I tak też zrobiłem. Z partycji o pojemność 44GB zrobiłem 78GB. I tu powstaje bardzo duży problem. Otóż program pokazuje mi, że pozostałego wolnego miejsca na dysku zostało tylko 5GB chociaż używanych jest tylko 40GB i przecież przed chwilą dodałem wolne miejsce więc o co chodzi myślę sobie. Windows pokazuje mi, że owa partycja ma 44GB (czyli rozmiar przed powiększeniem) a program, że ma 78GB i zajętego miejsca 73GB :( :(
Nie mogę powrócić do poprzedniego stanu ponieważ program twierdzi, że jest zajęte te 73GB !! Nie wiem co mam robić :( :( Przecież te 35GB nie mogły sobie ot tak wyparować :( Proszę pomózcie .... z góry dziękuje i przepraszam za kłopot.
fantom15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:40

Postprzez zino » 23 Wrz 2007, 00:12

PostUA:

a probiwales zainstalowac starsza wersje moze nowa jest jakas wadliwa niedopracowana zainstaluj inna i sprawdz jak to niepomoze sprobuj innego programu do dzielenia partycji
Awatar użytkownika
zino
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sie 2006, 00:10

Postprzez jonny » 23 Wrz 2007, 02:43

PostUA:

Jeśli ta partycja faktycznie jest pusta to najpierw ją formatuj i spróbuj ponownie.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez fantom15 » 23 Wrz 2007, 21:49

PostUA:

Dzięki Johny pomogło ;) tyle że musiałem zgrać 32 GB danych na komputer mojego brata :lol: leci + :)
fantom15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:40

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]