TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Partycje stworzyłem sobie dawno gdy dysk był pusty. Teraz potrzebuje nowej partycji lecz nie moge stracić danych. Dokładniej mam 3 partycje C, D, E i chce stworzyć partycje np. F zabierając kilka GB partycji D na której jest jeszcze wolne miejsce. Pytam sie ponieważ nie chce ryzykować utraty ważnych danych. Polecacie jakis pewny programiK?
skad wziasc pelna wersje partition magic? dzielilam raz dysk i po formacie mi znikla ta nowa partycja. moze nie na wszystkich kompach da sie robic nowe partycje?
demo to jest inna nazwa trial czyli wersja testowa, tylko ze w PM tym demo mozna sobie podzielic dysk na niby. sciagnelam raz (dawno temu) i mialam ta 2 partycje co chcialam, a teraz juz 2 raz sie nie chce podzielic. a na kupowanie programu nie mam kasy. zostaje mi kopiowanie wszystkiego na cd. dzieki za odpowiedzi. pozdro dla odpowiadajacych.