22 Maj 2006, 20:26
Joseph napisał(a):Ja już rok mieszkam w Anglii, zaczynałem od domu w któym mieszkało pięc osób. Teraz mam dom z piecioma pokojami i dużym ogrodem, dwa razy samochód zmieniałem (na lepszy ofc) mam dwa kompy (jeden dla mnie drugi dla mej kobiety) i tydzien temu wróciłem z Egiptu, gdzie spędziłem dwa tygodnie płacąc za to połowe mej wypłaty.
A przez rok pracy w Polsce miałem... gówno.
Wyjeżdzajcie z tego kraju ludzie, pierdolcie polske i patriotyzm, a zacznijcie żyć normalnie w kraju gdzie nie musisz sie martwić czy Ci do pierwszego wystarczy.
Howgh !
22 Maj 2006, 20:39
22 Maj 2006, 20:54
22 Maj 2006, 21:24
22 Maj 2006, 21:28
22 Maj 2006, 22:03
23 Maj 2006, 00:42
Joseph napisał(a):Ja już rok mieszkam w Anglii, zaczynałem od domu w któym mieszkało pięc osób. Teraz mam dom z piecioma pokojami i dużym ogrodem, dwa razy samochód zmieniałem (na lepszy ofc) mam dwa kompy (jeden dla mnie drugi dla mej kobiety) i tydzien temu wróciłem z Egiptu, gdzie spędziłem dwa tygodnie płacąc za to połowe mej wypłaty.
A przez rok pracy w Polsce miałem... gówno.
Wyjeżdzajcie z tego kraju ludzie, pierdolcie polske i patriotyzm, a zacznijcie żyć normalnie w kraju gdzie nie musisz sie martwić czy Ci do pierwszego wystarczy.
Howgh !
23 Maj 2006, 07:07
23 Maj 2006, 08:40
23 Maj 2006, 12:06
Joseph napisał(a):Nie rozumiem przedmówcy..
O co się tak wkurzasz ?
Że ktoś ma lepiej niz Ty ?
Żałosne.
Co do cen chaty to:
http://www.bacons.co.uk/results_tolet.asp
http://www.ddm-homes.co.uk/
Jest to strona agencji nieruchomości.
Sprawdz sam ile co kosztuje, w innych agencjach jest podobnie.
7 razy wieksze to Ty możesz mieć jedynie kompleksy. Skończyłem studia, mam magistra i z racji tego że nie mogłem znaleźć pracy która dawała by mi godziwą płacę za lata mego wykształcenia postanowiłem poszukac jej w Anglii. Nie znalazłem tutaj pracy w swoim zawodzie, ale przynajmniej żyje na odpowiednim poziomie.
Jeśli mowa o 80 godzin tygodniowo to staraj się czytać ze zrozumieniem: pisałem że pracowała tak moja dziewczyna ciągnąc dwie prace naraz. A robiła tak ponieważ zbieraliśmy kasę na wyjazd z tego chorego kraju.
POZDRAWIAM
23 Maj 2006, 18:32
23 Maj 2006, 21:15
23 Maj 2006, 22:34
Fakt jezeli masz szczescie i dostaniesz w miare prace to poziom zycia jest napewno wyzszy,ale jakim kosztem to wszystko?
23 Maj 2006, 23:55
24 Maj 2006, 07:06
jednak troszke za krotko jestes w Angli i jednak nie wiele wiesz,jak o Angli tak i o innych krajach Europy
masa polakow ma problemy ze znalezieniem stalej pracy,lapia sie za co moga,tyraja za grosze i nie mow mi jaka jest najnizsza stawka,bo pracuja nawet za 3 funty.