Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

patrz ilość odwiedzin tematu: "podsłuchiwanie..."

17 Maj 2006, 20:57

No właśnie...nie sądzisz,że wyłazi z nas (porządnych obywateli)to żenujace,tchórzliwe ,obłudne oblicze???Zdumiewa mnie ta liczba!!!Po jaką cholerę ?Co chcecie przez to osiągnąć?

17 Maj 2006, 21:00

No komuna sie skończyła ledwo 16 lat temu.
cos zawsze pozostanie po starym systemie.
Bo w końcu nie ma jak rozmowa kontrolowana :grin:
pozdrawiam

17 Maj 2006, 21:11

Masz całkowitą rację CHIEF'U .CAłKOWITA!!!

ps.liczby mówią same za siebie

POZDRAWIAM
Ostatnio edytowany przez aleksandra, 24 Maj 2006, 17:41, edytowano w sumie 1 raz

17 Maj 2006, 21:33

no jestes jedna z niewielu osob które cos dzisjaj pisza! a ja siedze w domu wiec co mam robic.
pozdrawiam

17 Maj 2006, 21:54

Rozumiem aluzję...meczyk dzisiaj (arsenal vs barcelona)-tak się składa ,że nie jestem fanką futbolu :smile: Wolę jeszcze pofilozofować...takie to przyjemne,że nie mogę przestać!!!

Re: patrz ilość odwiedzin tematu: "podsłuchiwanie...&qu

18 Maj 2006, 14:49

aleksandra napisał(a):No właśnie...nie sądzisz,że wyłazi z nas (porządnych obywateli)to żenujace,tchórzliwe ,obłudne oblicze???Zdumiewa mnie ta liczba!!!Po jaką cholerę ?Co chcecie przez to osiągnąć?

Zapewne na google.pl pojawił się link do tego tematu na tym forum i wszyscy chętnie patrzą. Nie brakuje szukających odpowiedzi " program do podłuchiwania rozmów gg" itp.

19 Maj 2006, 13:08

juz był kiedys poruszany ten temat.
Goscie na forum i wiekszosci nie przeszkadzało to.
Zreszta i tak zachowujesz pełan annonimowosc wiec nie masz sie czego obawiac.

pozdrawiam serdecznie

21 Maj 2006, 15:27

ten kraj jest ***, tak... wiem, wiem że w niektórych jest gorzej...

Pierwsze co robi po skończeniu technikum(może i tez studiów) to *** stąd, nie chce żyć w kraju w którym władze sprawuje głupi kaczor, ministrem edukacji jest człowiek którego, obchodzi tylko i wyłącznie swoje podwórko(młodziez wszechpolska). Najważniejszą grupą robotniczą, która nas karmi jest człowiek który potrafi tylko dużo mówić :/ ostatni nie pochwalił się tym że nie umie liczyć (renty strukturalne). Spóźniać się na pociąg bo policjant zobaczył młodzież i musi sobie nabić po 5zł od osoby :/ Bo księża idą do seminarium żeby uczyć się wyciągać od staruszek emeryture, przeliczać hajs, i prowadzić, i napędzać tą instytucje która napędzana jest tylko złotówkami z naszych kieszeni :/ I co ja mam w przyszłości na nich *** :/

ide się uczyć, żeby przypadkiem tak nie skończyć

21 Maj 2006, 15:50

Proktor czy ty sie kiedys nauczysz kulturalnie wyrazac??
Wiem ze moze jestes wkurzony ale to nie powod zebyc pisal wulgaryzmy.

Jaki dajesz przyklad!! nieładnie, nieładnie

22 Maj 2006, 09:28

wow, zaszokowala mnie wypowiedz proktora, ale...
TAK SAMO QRWA UWAZAM, WYPAD Z POLITYKAMI I KACZKAMI
WYPAD!!
WYPAD!!
WYPAD!!

22 Maj 2006, 11:57

Co wy chcecie,uwazacie ze w innych krajach jest lepiej ?

22 Maj 2006, 15:40

Najgorsze jest to, że młodzi ludzie nasłuchają się w TV czy Radiu jak to jest dobrze w innych krajach na zachodzie (USA, Anglia, Niemcy, Hiszpania, Francja itd itd) Wszystko własnie przez Media. Przez TV, Radio takim młodym 15-19latkom można wpoić dosłownie wszystko :!:

Po co się wypowiadać, skoro nawet nie było się zagranicą pracować chociarz tydzien :?:

Dla mnie wręcz żałosne jest, pisanie o kraju w którym sie mieszka, urodziło, wychowało ze jest (cytat) "pojebanym"

Zero patriotyzmu u Polskiej młodzieży :!:

:sad:

22 Maj 2006, 16:24

hiszpania to raczej moze nie... tam to jezdza ludzie zrywac truskawki za marne grosiki;PP

22 Maj 2006, 16:55

lolexander napisał(a):hiszpania to raczej moze nie... tam to jezdza ludzie zrywac truskawki za marne grosiki;PP

To tylko przykładowo pisałem kraje ! :P

mogą uledz stereotypowi "Życie jak w Madrycie" :lol:

22 Maj 2006, 19:38

Ja już rok mieszkam w Anglii, zaczynałem od domu w któym mieszkało pięc osób. Teraz mam dom z piecioma pokojami i dużym ogrodem, dwa razy samochód zmieniałem (na lepszy ofc) mam dwa kompy (jeden dla mnie drugi dla mej kobiety) i tydzien temu wróciłem z Egiptu, gdzie spędziłem dwa tygodnie płacąc za to połowe mej wypłaty.
A przez rok pracy w Polsce miałem... gówno.
Wyjeżdzajcie z tego kraju ludzie, *** polske i patriotyzm, a zacznijcie żyć normalnie w kraju gdzie nie musisz sie martwić czy Ci do pierwszego wystarczy.
Howgh !
Zablokowany temat