TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pc czy Laptop

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Pc czy Laptop

Postprzez konan12 » 06 Kwi 2007, 08:30

PostUA:

Siemaka :) mam zaniar kupic sobie nowego kompa ;p w Hiszpani bo tam mi tata kupi tylko nie wiem co lepiej wybrac laptopa czy Pc .... bo laptom mi sie bardzo podoba ;D ale nie wiem czy na laptopie pujom jakieś świetne gry czy nie bedzie ciąc itp
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez belladona123 » 06 Kwi 2007, 08:59

PostUA:

Do gier,powiadasz...zostaw PCa i lapa,a kup KONSOLE Wystarczy ci na dluzej bez potrzeby dokupowania czesci,i to konsole wlasnie dedykowane sa grom, a nie kompy(zreszta widac po wynikach sprzedazy gier)
Nie patrz na to co ladniejsze ,ale na pierwszym planie uwzgledniaj funkcjonalnosc.
Ja mam lapa,ale jest to poniekad wymuszone moja sytuacja,jestem w obcym kraju,musze miec mobilnosc i ograniczac sie z wielkoscia i iloscia posiadanych rzeczy ,niestety
:grin:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez 1jaa » 06 Kwi 2007, 09:57

PostUA:

Zależy czy stawiasz na wydajność czy na mobilność i zależy też od tego ile masz pieniędzy. Możesz kupić dobrego PC ale możesz również kupić dobrego laptopa do gier tylko, że laptop z takim dobrym sprzętem jest o wiele droższy. Jego zaletą jest to, że jest mały (w porównaniu do PC) i najważniejsze to, że możesz go wszędzie ze sobą zabierać. W Twoim przypadku widzę, że chodzi Ci o gry, więc proponuję PC. Sam bym wybrał laptopa, bo już rzadko kiedy w co gram praktycznie wcale.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez konan12 » 06 Kwi 2007, 15:08

PostUA:

nie Konsolke mam ps2 :) ale nie wim co kupic własnie chyba laptopa bo se moge grac nawet w piwnicy ;p ale takie gry typu nfs Carbon bedom chodzic ? zamiezam kupic 1G ram intel 2 duo jak jest na laptopy nie wiem jakiś dobry
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez rapod1 » 06 Kwi 2007, 20:34

PostUA:

konan12 napisał(a):ale takie gry typu nfs Carbon bedom chodzic ? zamiezam kupic 1G ram intel 2 duo

na tym powinno spokojnie chodzic. ja gralem w nfsc na Hp pavilon dv6000(chyba,nie jestem pewny)tez pisalem kiedys czy lepszy bedzie pc czy laptop
http://forum.instalki.pl/viewtopic.php? ... highlight=

PZDR
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Mirahz