TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pc inspector file recovery

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

pc inspector file recovery

Postprzez ardekert » 20 Sty 2008, 13:59

PostUA:

Witam

Moze zaczne od pczatku, zeby wsztsko bylo jasne. Otoz mam zewnetrzny dysk HD podpiety przez usb. Byly na nim 3 partycje FAT32. Jedna z nich chcialem sformatowac. Po uruchomieniu formatu zobaczylem ze program zlepil mi wszystkie partycje i rozpoczal format calego dysku. Oczyiwscie jako ze mialem na nim wazne dane odlaczylem szybko dysk od zasilania. Niestety po ponownym podlaczeniu go jest niewykrywalny przez system XP ani OSX, oraz pojawia mi sie informacja ze dysk jest niesformatowany.

W rece wpadl mi program pc inspector, uzylem go i przez noc skanowal mi dysk. Znalazl partcje i po wybraniu jednej z nich w programie i uzyciu opcji "previev" pokazuje mi jedynie foldery na danej partcji. W jaki sposob moge odczytac i odzyskac pliki z tych folderow?

Za wszelka pomoc z gory wam serdecznie dziekuje. Mam nadzieje ze znajdziecie jakies wyjscie z tej sytuacji.
ardekert
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Sty 2008, 13:49

Postprzez 1jaa » 20 Sty 2008, 15:42

PostUA:

Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2