TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

photo fun

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

photo fun

Postprzez rokiowca » 06 Kwi 2008, 21:48

PostUA:

sciaglam ostatnio program photo fun. nie wiem jak sie nie obslugiwac bo nei chce mi sie zalaczyc klikac ok cos tam ustawilam wysuwa mi sie pasek a na nim nic nei ma zadnej opcji do wybrania. podlaczylam nawet aparat bo myslalam ze to trzeba z aparatu ale dalej nic moze ktos z was uzywa tego porgramu? :sad: [/b]
rokiowca
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Kwi 2008, 21:43
Miejscowość: Katowice

photo fun

Postprzez kasiunia2719 » 21 Kwi 2008, 12:50

PostUA:

hej czy mogla bys napisac skad sciagnelas ten program??bylabym ci wdzieczna a jak go opanuje to ci napisze co i jak,ja go szukalam ale niestety nie moge go sciagnac:(pozdrawiam
kasiunia2719
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Kwi 2008, 12:38

Postprzez rokiowca » 21 Kwi 2008, 15:18

PostUA:

ktos na fotka.pl podal mi stronke i tam na tej stronce mozna zrobic fajne smieszne fotki jak chcesz to ci podam :) ten program nawet sie nie chce zalaczyc a mi chodzilo o ten link do stronki[/b]
rokiowca
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kasiunia2719 » 22 Kwi 2008, 20:12

PostUA:

aha to juz wiem o co ci chodzi wpisz w google tylko photofun i wyskoczki ci kilka linkow wejdz w pierwszy to jest stronka bodajze rosyjska ale jest mozliwosc przelaczenia na angielski jezyk tam masz w niej kilka obrazkow w ktore mozesz wkleic swoje zdjecie klikasz na jedno z nich dwa razy wklejasz swoje zdjecie czekasz az sie przerobi potem kilkasz na to prawym przyciskiem myszki i kopiujesz i se wklejasz to zdjecie przerobione czasem sie zacina ta stronka bo jest przeciazona ale za to fajne zdjatka wychodza zycze powodzenia :razz:
kasiunia2719
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Kwi 2008, 12:38

...

Postprzez rokiowca » 24 Kwi 2008, 14:57

PostUA:

no ja juz zrobilam sobie pare fotek tym bo na fotka.pl ktos mi podal link tylko skad ten ktos wiedzial ze mi to potrzebne :shock:
rokiowca
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]