LucaS napisał(a):i tym własnie sposobem, zapoznałem sie dzisiaj z jedną z najfajniejszym lasek w moim miesciedobre naprawde dobre
zartujesz??!!
lyknela haczyk??
opowiedz jak by i o czym gadaliscie
![n :D](https://forum.instalki.pl/images/smilies/002.gif)
UA:
LucaS napisał(a):i tym własnie sposobem, zapoznałem sie dzisiaj z jedną z najfajniejszym lasek w moim miesciedobre naprawde dobre
UA:
Tomhep1990 napisał(a):LucaS napisał(a):i tym własnie sposobem, zapoznałem sie dzisiaj z jedną z najfajniejszym lasek w moim miesciedobre naprawde dobre
zartujesz??!!
lyknela haczyk??
opowiedz jak by i o czym gadaliscie
UA:
UA:
Mój ... pierwszy raz
Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, mialem 16 lat albo cos około.
Poszedlem do sklepu kupic paczke prezerwatyw. Za lada stala przepiekna kobieta, ktora najrawdopodobniej wiedziala, ze nie mam doswiadczenia w "tych" kwestiach.Podala mi paczke i zapytala, czy wiem, jak tego uzywac. Szczerze odparlem:
- nie.
Tak wiec otworzyla paczke, wyjela jednego i rozwinela na kciuku, po czym polecila sprawdzic, czy jest na miejscu i czy mocno sie trzyma. Najprawdopodobniej musialem wygladac na osobe, ktora nie do konca zrozumiala to, co powiedziala, wiec rozejrzala sie po sklepie, podeszla do drzwi i zamknela je.
Chwycila mnie za reke i wciagnela na zaplecze, gdzie zdjela z siebie bluzke. Po chwili zdjela tez stanik.
Spojrzala na mnie i zapytala:
- Czy to cie podnieca?
No coz, bylem tak zaskoczony tym wszystkim, ze tylko kiwnalem glowa.
Wtedy powiedziala, ze czas nalozyc prezerwatywe. Kiedy ja nakladalem, ona zrzucila spodniczke, zdjela majteczki i polozyla sie na stole.
- No dawaj, powiedziala, nie mamy zbyt wiele czasu.
Tak wiec polozylem sie na niej. To bylo cudowne, szkoda, ze nie wytrzymalem zbyt dlugo... PUF, i bylo po sprawie..
Spojrzala sie na mnie przerazona: "jestes pewien, ze nalozyles prezerwatywe?"
Odpowiedzialem tylko - no pewnie, i podnioslem kciuk, by jej pokazac...
UA:
UA:
UA:
Tomhep1990 napisał(a):"Czy od dawna anioły łatają tak nisko?"
"Czy codziennie wyglądasz tak ładnie. Albo to dlatego, ze dzisiaj musiałaś spotkać mnie?"
"Dlaczego taka ładna dziewczyna siedzi w samotności?"
Ona: "Mam chłopaka."
Ty:
- "Mi to nie przeszkadza."
- "Świetnie!"
- "Ja też."
- "Myślałem, ze wolałabyś mięć mężczyznę."
Ty: "Zapomniałaś coś"
Ona: "Co zapomniałam?"
Ty: "Mnie."
"Przepraszam który rok mamy?"
macie tu pare tekstow