Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

16 Paź 2006, 21:19

JA ze swoją na pierwszej randce poszłem na dzbana leśnego i było fajnie.
Ona wypiła dwa łyki ja reszte i było potem fajnie.

17 Paź 2006, 07:37

+ADI+ napisał(a):do hipermarketu kategoryczne NIE :? do kina... czy ja wiem ... to takie oklepane...
może się jakaś dziewczyna wypowie gdzie chciała by ze mną pójść? 8)

Jak kino oklepane. To idz z nia do teatru , albo jeszcze lepiej do luna parku :D . A tak wogole Ja bym poszedł do kina a potem na pizze , ale nie na jakis film gdzie sie strzelaja tylko na jakas komedie romantyczna.

17 Paź 2006, 08:02

szkodaq mi kasy :P

bo nie wiadomo czy cos z tego bedzie :P

17 Paź 2006, 08:30

Od czego masz internet sprawdzasz jakie graja filmy danego dnia i wybierasz jakis :shock: . A jak Ci szkoda kasy to juz inna sprawa. Zapros Ja do domu zrob herbate/kawe poczestuj ciastkiem/ciastem i ogladajcie TV . Powodzenia :o .

17 Paź 2006, 15:59

destyny napisał(a):Zapros Ja do domu zrob herbate/kawe poczestuj ciastkiem/ciastem i ogladajcie TV . Powodzenia :o .

Ale to romantyczne :D
A w domu agresywny pies :shock: jak się nie zgodzi to powiesz że ją dasz psu na pożarcie :D

17 Paź 2006, 16:38

Właśnie przed chwilą przypadkowo natknołem się na stronkę [strona nie jest już dostępna] i daje ją wam do przeanalizowania :) Co o tym myślicie? Wasze opinie, sugestie ? Koszt całego kursu 36 PLN.

17 Paź 2006, 17:50

na moje to taki kurs jest dla facetow niedowartosciowanych co maja jakies maja jakies kompleksy, albo cos w tym stylu.

17 Paź 2006, 18:54

Hpest napisał(a):Właśnie przed chwilą przypadkowo natknołem się na stronkę [strona nie jest już dostępna].

No jasne przez przypadek :D :lol:

17 Paź 2006, 21:28

No tak :) serfując po Necie. I tak się złozyło, że akurat miałem otwarty ten temat na Forum, to wrzuciłem. ;) Logiczne prawda. :)
Wyślij odpowiedź