Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Pierwsze spotkanie :]

26 Wrz 2006, 17:12

spotykam sie pierwszy raz z dziewczyną w piątek. Jednak nie wiem zabardzo o czym z nią rozmawiac mam :/

Moze wy wiecie macie jakies sposoby ?

z gory dzieki :)

26 Wrz 2006, 17:26

hehe stary... gadaj jej co Ci ślina na jezyk przyniesie tzn. jak juz niemasz o czym naprawde gadac to zacznij nawijac o szkole, imprezach, zacznij jej cos tam opowiadac... poprosty gadaj cos! A jak rozmowa z nia naprawde ci nie idzie to zabierz ja do kina! a pozniej juz sie sam jakis temat nawinie! zobaczysz... 8)

ps. pamietaj ze dobry bajer to pół sukcesu :twisted:

26 Wrz 2006, 17:27

poszukaj jakiś forum dla ludzi zakochanych ;]

26 Wrz 2006, 19:08

samo przyjdzie ;)

26 Wrz 2006, 19:22

banan napisał(a):samo przyjdzie ;)

jak sraczka ;)

26 Wrz 2006, 19:36

ale weźcie tak na powaznie :P

26 Wrz 2006, 20:20

nie mozesz z gory zalozyc o czym bedziesz gadal z laska na spotkaniu bo bedzie klapa! nikt ci nie zrobi listy pytan jakie masz jej zadac... aha i sie nie schizuj i nie mysl ciagle "o co by tu ja zapytac..." podejdz do tego na luzie! :)

26 Wrz 2006, 20:25

A. staraj sie jej nie denerwowac, a mow jak najprościej możesz... mow do niej slonko ale nie kochanie, mow ze zajebiscie wyglada, ale nie mow jestes piekna przesliczna. To tyle co sie dowiedzialem przez wakacje ;p

B. przeliz ja.... one tylko na to czekaja :D - nie licz na wiecej - nie znam sytuacji ale zakadam, że ta dziewczyna to nie zadna ździra ;p

btw. jak masz pieprzyc głupoty to odrazu przejdz do plan B :D

27 Wrz 2006, 18:09

Mocne podejście. Ja tam zawsze ide na pizze albo piwo z dziewczyną. I sie tematy same nawijają i full wypas.

27 Wrz 2006, 21:14

Tomhep1990 napisał(a):ale weźcie tak na powaznie :P

Nie rżnij kozaka w stylu woze sie bmw itp. Dziewczyny nie bardzo lubią szpan ( chociaz niektórym to sie podoba ). A tak pozatym to bądź sobą , daj cos jej powiedziec i nie olewaj jej :)

27 Wrz 2006, 21:36

Pogadaj z nia o jej zainteresowaniach i wogole wypytaj Ja o wszystko. One to lubia . Wez Ja na lody albo jakas pizze , do kina ;].

28 Wrz 2006, 07:18

proktor napisał(a):
B. przeliz ja.... one tylko na to czekaja :D - nie licz na wiecej - nie znam sytuacji ale zakadam, że ta dziewczyna to nie zadna ździra ;p

btw. jak masz pieprzyc głupoty to odrazu przejdz do plan B :D

i dostanie w pysk za chamskie podejscie... z kim on sie ma spotkac z laską z którą moze kiedys bedzie czy z ku**ą?

A do tematu to bądz sobą i NIE SCIEMNIAJ bo szybko to wyjdzie i narobisz sobie siary :D :twisted:

28 Wrz 2006, 15:52

Najlepiej jak macie jakiegoś wspulnego znajomego do obgadania, wtedy to wszystkie kina, pizze i inne takie odpadają. Masz jak nic 4 godziny gadania, w ustach Ci zachnie, a wtedy to wiesz jak je nawilżyć :wink:

30 Wrz 2006, 13:48

Ale macie problemy, jak można nie wiedzieć o czym rozmawiać?? Dziewczyna też człowiek, nawijaj z nią jak z każdą inną osobą, przecież Cię nie zje.
Albo zakup cherry za cztery i po 20 minutach już będziesz wiedział o czym rozmawiać ;)

30 Wrz 2006, 16:29

już po spotkaniu...

jak było Tom? :D
Wyślij odpowiedź