Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Piłka nożna...

22 Lis 2005, 15:24

lubicie piłke nożną??ja raczej niezbyt, ale np. w piłkarzyki czasem lubie pograć...tym bardziej, że sądzę, że nie jestem w nie taka słaba znowu...jednak po tym co zobaczyłam, stwierdziłam cosik wręcz przeciwnego ... hehehe...ciekawe co wy na to ;) ... :twisted:

www.mlody.pop.e-wro.pl/pilka.wmv

P.S. mam nadzieję, że link działa...bo nie jestem pewna na 100%...

22 Lis 2005, 17:44

o ku*wa!! Ostro wprawiony ten ktoś kto to robi :D:D też tak chce ;(

22 Lis 2005, 18:05

:P :P :P :P :P Ale ziejaaa. Ale jak już piłka nożna to może coś http://www.metacafe.com/watch/40668/shaolin_soccer/ :D:D

22 Lis 2005, 19:48

iwan10 a ogladałeś ten film ogólnie w całości??bo ja tak..i powiem że jak dla mnie to był trochę śmieszny i tyle...ale nic specjalnego... 8)

22 Lis 2005, 20:35

Oba oglądałem w całości. Ten co Ty link dałaś najbardziej rozśmieszyła mnie
ostatnia bramka. a ten co ja wkleiłem to najlepsze było jak ten z shaolinu wjechał drugiemu przez nogi i zaczą wyrabiać jakieś dziwne "triki":P:P Dla mnie był śmieszny. :grin: :D :D hmm.. moze rozśmieszy cie bardziej coś z motoryzcji http://www.maxior.pl/?p=index&id=5576&0 Dla mnie :D :P :D :P "fajne" :P :D :P :D

23 Lis 2005, 09:28

no niezle, ale jesli chodzi o pilke nozna to jest swietna ja nie wiem jak jej mozna nie lubic :D:D:D
ja jestem fanem WIELKIEGO Manchester'u United !! :twisted: :twisted:

23 Lis 2005, 10:02

kuba88 napisał(a):no niezle, ale jesli chodzi o pilke nozna to jest swietna ja nie wiem jak jej mozna nie lubic :D:D:D
ja jestem fanem WIELKIEGO Manchester'u United !! :twisted: :twisted:

a ja Ci powiem jak można jej nie lubić...zwyczajnie...hehehe...osobiście nie przepadam za tą dyscypliną sportu, oglądam tylko mistrzostwa i tyle... :twisted:

23 Lis 2005, 17:33

fajne ale widziałem coś podobnego

18 Gru 2005, 16:23

O k....wa normalnie nic dodać nic ująć :P:P:P:P
Wyślij odpowiedź