TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pilot i zdalne sterowanie kompem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

pilot i zdalne sterowanie kompem

Postprzez pantik » 02 Lut 2009, 23:25

PostUA: Opera/9.63 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

hmm sprawa wygląda tak dostałem jakis czas temu pilota do tunera tv, ale działa tylko na powercinema czy jest takiś sposób zeby dział np na allsongu, mediaplayerze, winampie alob jakimś obojętnie jakim programie do muzyki, filmów, lub z porgramem do przeglądania zdjęc ? słyszałem ze girderem (chyba tak sie pisze) mozna coś poustawaić zeby było na innych preogramach, ale nie wiem jak mimo instrukcji nie jest to dla mnie takie proste, a mozna było by gdzieś ściągnąc gotowe ustawienia gla jakichś tam prgoramów co wymieniałem wyżej ? bo jest jeszcze taki myk ze zamiast szczałki góra dół mam jakieś durnowate pokretło coprawda działa bo jak nacisne to mi sie zaświeci niebieskie światełko (dioda) ze przycisk został wcisnięty ale na liście żadnej reakcji czasem sie kręci i kręci a nic to nie da a czasem po kilku kręceniach np w dół to pujdzie o dwa do góry a mam np wolne przyciski prgoram + i - i moze tym girderem dało by sie to przestawic na góra i dół
asus p4p800-E
Pentium 4 2,53 Ghz
1,5 Gb ram
GeForce FX 5200 128 mb
gg: 11000111011110000101110
Awatar użytkownika
pantik
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:34

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum