TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

@Ping. Windows Xp Home

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

@Ping. Windows Xp Home

Postprzez Just_me » 31 Maj 2009, 17:03

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10

Witam serdecznie.
Mam mały problem ponieważ gram w gre "Tibia" i niestety moje ip dostało się w nie powołane ręce. Mam stałe ip i nie mam mozliwosci zmiany...
A wiec tu jest moj problem i pytanie czy jest możliwosć zablokowania tej opcji abym nie mógł byc pingowanym? Nie znam ip tego kolesia poniewaz ma zmienne...

Znalalzem pewien poradnik "Nie bedziesz mogl byc pingowanym ale ty rowniez nie bedziesz mogl tego robic" ale niestety bylo to opisane dla windowsa Xp profesional.
Wiec jesli ktos oriętuje sie w tych sprawach prosze o pomoc.

Pozdrawiam. ;)

Ps: jesli nie mozesz mi pomoc nie pisz nic...
Just_me
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Maj 2009, 16:56

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]