Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Re: Piwo BELFAST ;]

22 Sie 2008, 14:03

hehe...widziałem to piwo w sklepie ale raczej tego nigdy nie kupie ;]....w czasie mistrzostw widziałem wino o podobnej nazwie i o dziwo był na nie popyt xD

pozdro!

22 Sie 2008, 14:36

Ja kiedyś kupiłem w lidlu piwo za 99gr kupiłem takich piw osiem no i że był to czas tak jak teraz tylko że rok temu no i poszedłem na kamienice z kumplem wypiliśmy po 4piwa to potem przez cały drugi dzień tak żygałem jak nie wiem co, ciekawe co oni dodają do tych piw w przedziale 80gr-1,10zł

22 Sie 2008, 14:38

Jeżeli to piwo smakuje tak jak wygląda to bym tego nie ruszał :D
Wole wydać 2.22 na sprawdzonego żuberka :-)

22 Sie 2008, 14:42

Hehe,kukszar ty kupujesz piwa po wyglądzie :?:

22 Sie 2008, 15:42

Dawid255151 napisał(a):Hehe,kukszar ty kupujesz piwa po wyglądzie :?:

Dawid a co w tym dziwnego ? Do mnie też ta butelka i etykieta nie przemawia ?

22 Sie 2008, 16:10

kukaszr napisał(a):Jeżeli to piwo smakuje tak jak wygląda to bym tego nie ruszał :D
Wole wydać 2.22 na sprawdzonego żuberka :-)

nie, nie po wyglądzie ale wole rzeczy sprawdzone :)

22 Sie 2008, 16:56

Ja pije piwa które są na rynku od kilku lat i co ich cena przekracza 2zł xD większa pewność niż do tych za grosze...

22 Sie 2008, 17:48

jak zacząłem pić żubra kosztował 1,79... (butelkowy)

Image
A tutaj moja kolekcja wyjątkowych osobliwości:D Od lewej:
1) Wyjątkowa puszka po whisky... drogość...
2) kufel małego mocnego... 0,5l buahh.. prawie dwa mocne wchodza ;D
3) Zabytkowa butelka po Lechu z 1989 (mój rocznik) z oryginalnym kurzem z lat '80 :p
4) Murphys -angolskie piwo z kulką w środku... nie wiem po co ale pewnie żeby sie nie pieniło ;d
5) Noteckie -za 6 płaci sie 7,50 -po trzech placze się język... po 6 są problemy ze wstaniem
6) Jack Daniels z niemiec za 2e wypity na wycieczce szkolnej
7) piwo kolejorz -niedbore, ale butelka okolicznosciowa ;d
Oprocz tego mam jeszcze około 30 kufli różnych maści i firm ;d

22 Sie 2008, 22:15

Oj widzę że ładna kolekcja może też zacznę robić taką kolekcje ;-)

22 Sie 2008, 22:31

kukaszr. takiej kolekcji to bym się nie powstydził :).

A pił ktoś z was absynt :) ?

22 Sie 2008, 22:38

A może ci chodzi o absolwent :?: a nie absynt bo o czymś takim słyszę pierwszy raz..

22 Sie 2008, 22:40

Dawid255151 napisał(a):

A może ci chodzi o absolwent :?: a nie absynt bo o czymś takim słyszę pierwszy raz..

Absint do czeski trunek... w PL zakazany :)

22 Sie 2008, 22:41

Dawid255151 napisał(a):

Nie chodzi mi o ABSYNT, wódka z dodatkiem halucynogennym, z tego co pamiętam jest 40%, 60% i chyba 70%. Im mniej %% tym więcej tego środka. W mordzie pali jak cholera tylko że tych zwidów brak :D?

22 Sie 2008, 23:45

E to destyny widzę że pijesz same drogie rzeczy xD ja raz piłem koniak i whisky i powiem krótko nie dobre :x

23 Sie 2008, 10:23

Dawid255151 napisał(a):E to destyny widzę że pijesz same drogie rzeczy xD ja raz piłem koniak i whisky i powiem krótko nie dobre :x

w umie to absynt pewnie nie jest za drogi :) Jeszcze nie piłem, ale warto spróbować.

Whisky z colą jest zajebiaszcza! Fakt, ze nie jest najtańsza ale w realu mam jedną wypróbowana 0,7 za 35zł :)

Ha! A piliście Gorzką Żołądkowa Miętowa?
Wyślij odpowiedź