Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Re: Piwo BELFAST ;]

24 Sie 2008, 10:42

Co prawda to prawda piwo jest do smakowania ale jak ja idę z kimś na piwko to co najmniej idę na 3-4 piwka humor musi być xD

14 Paź 2008, 19:22

Image

ciekawe, czy na prawdę jest "żywe" <lol>

14 Paź 2008, 23:52

Image

http://www.winka.net/top-30.html

Kiedyś widziałem wino o nazwie "SPERMA SZATANA" :-) Nie wiem z czego było ale brzmi dość kontrowersyjnie ;p

15 Paź 2008, 15:25

kukaszr napisał(a):Kiedyś widziałem wino o nazwie "SPERMA SZATANA" :-) Nie wiem z czego było ale brzmi dość kontrowersyjnie ;p

Ostatnio z kumplami będąc w twoim mieście szukaliśmy tego winka SPERMA SZATANA :) Po sklepach w okolicach Starego browaru. Niestety nie znaleźlismy, dowiadując się później, że to wina nie jest już produkowane, wycofano je... Ale jedna sprzedawczyni kumplowi pocisnęła na pytanie czy jest sperma szatana. Rzekła: "Jak się zwiksujesz ręką to będziesz miał sperme szatana".

:)

15 Paź 2008, 15:39

LucaS napisał(a):
kukaszr napisał(a):Kiedyś widziałem wino o nazwie "SPERMA SZATANA" :-) Nie wiem z czego było ale brzmi dość kontrowersyjnie ;p

Ostatnio z kumplami będąc w twoim mieście szukaliśmy tego winka SPERMA SZATANA :) Po sklepach w okolicach Starego browaru. Niestety nie znaleźlismy, dowiadując się później, że to wina nie jest już produkowane, wycofano je... Ale jedna sprzedawczyni kumplowi pocisnęła na pytanie czy jest sperma szatana. Rzekła: "Jak się zwiksujesz ręką to będziesz miał sperme szatana".

:)

Trzeba umiec rozmawiac z mlodzieza :) Bo to dobra kobieta byla ;)

15 Paź 2008, 15:55

raz jak z kumplem kupowalismy hot doga na stacji statoil ;D (tam są specyficzne hoddogi wkładane w bułke o których można sobie dziwnie pomyśleć) gosciara była na tyle wyluzowana ze spytałała sie czy chcemy jakis sosik który by złagodził tarci przy wkładaniu parówki :D bo ona wie ze czasami w dziurkę trudno wchodzi ;D

20 Paź 2008, 13:16

kukaszr napisał(a):raz jak z kumplem kupowalismy hot doga na stacji statoil ;D (tam są specyficzne hoddogi wkładane w bułke o których można sobie dziwnie pomyśleć) gosciara była na tyle wyluzowana ze spytałała sie czy chcemy jakis sosik który by złagodził tarci przy wkładaniu parówki :D bo ona wie ze czasami w dziurkę trudno wchodzi ;D

Hehe jazda.. ale tak na prawdę te bułki z stacji, to wielki syf kiedyś takie coś kupiłem to wieczorem zasnąć nie mogłem tak strasznie wymiotowałem :oops: chytry byłem bo kupiłem takie 3bułeczki xD po 3zł

20 Paź 2008, 15:53

jak bym miał kupić aż 3 takie bułki wolał bym pożomnego kebaba ;D

10 Sty 2009, 17:28

kojarzę te hotdogi, jakos faktycznie nigdy się nie mogłem do nich przemóc......
Wyślij odpowiedź