Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Playstation 2 w Warszawie

17 Cze 2007, 21:21

2 lipca jadę do Warszawy i chcę kupić tam ps2 PRZEROBIONĄ na płytki pirackie. Podajcie gdzie mozną kupić ps2, chodzi mi tylko aby był przerobiony.

17 Cze 2007, 21:40

Poszukaj psx extreme w gazetce są ogłoszenia sprzedania takiego czegoś z dostawa do domku i gwara na 3-miechy....

17 Cze 2007, 21:54

http://www.psxextreme.pl/index01.htm

17 Cze 2007, 22:31

Ja to kupiłem (psx) bo ps2 to mam orginał... poszłem na rynek do ruskich i mi przerobili :) ale jest umnie taki ziomek co sie zajmuje konsolami sprzedaje pltki na all konsole i wogóle i on tesz przerabia, poszukaj a znajdziesz :)

17 Cze 2007, 23:39

Ja se kupiłem niedawno playstation 3 :grin:

17 Cze 2007, 23:45

pablo4400 napisał(a):Ja se kupiłem niedawno playstation 3 :grin:

Ja wiem wie i do tego komputer za 5000zl.

roziz , a nie możesz zamówić na Allegro gwarancji na przerobioną konsole i tak nie dostaniesz to co Ci szkodzi.
Jeśli chodzi o wawe to na stadionie 10lecia dało sie kupić wszystko , ale teraz to juz go chyba zamknęli bo ME 2012 się zbliżają :D .

18 Cze 2007, 09:17

Nie lepiej kupić nową , już nie są takie drogie ?
W używanej nie wiadomo ile laser przeszedł jak padnie koszt naprawy + kupna może okazać się większy od nówki .
Ostatnio chrześniak dostał PS2 Slim na komunie i Kupiłem na allegro chip MODBO 760 za niecałe 30 pln , w sieci jest schemat ,zamontowałem ( nie jest to trudne jeśli stosujesz odpowiednie okablowanie i umiesz posługiwać się precyzyjną lutownicą i oczywiście elementarną wiedzę ) działa wszystko pięknie a jak kupisz używaną i przerobioną to nigdy nie wiesz co tam w środku piszczy.

18 Cze 2007, 12:15

jonny napisał(a):Nie lepiej kupić nową , już nie są takie drogie ?
W używanej nie wiadomo ile laser przeszedł jak padnie koszt naprawy + kupna może okazać się większy od nówki .
Ostatnio chrześniak dostał PS2 Slim na komunie i Kupiłem na allegro chip MODBO 760 za niecałe 30 pln , w sieci jest schemat ,zamontowałem ( nie jest to trudne jeśli stosujesz odpowiednie okablowanie i umiesz posługiwać się precyzyjną lutownicą i oczywiście elementarną wiedzę ) działa wszystko pięknie a jak kupisz używaną i przerobioną to nigdy nie wiesz co tam w środku piszczy.
Mi ruski przerabiali... mam psx za 1500 PLN 9 lat! (oj nagrałem się ;]) i laser jest jeszcze dobry... choć trochę szwankuje ale nie moge narzekać :) (mam formułę 1 z 1989 xD) tez droga byla ;p tylko 300pln~ a grafika jak w tony hawk 3 :)
Wyślij odpowiedź