TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Plebiscyt Instalek - Miesiąc Lipiec

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez Bozz » 02 Sie 2008, 20:01

PostUA:

Koniec dogrywki, w pierwszej kategorii znowu remis...
Najlepszy user forum Instalki.pl - LIPIEC '08
huber2t: 2
LucaS: 3
JEDREK: 3

Najbardziej kłótliwy user forum Instalki.pl - LIPIEC '08
buzu: 5
darkman: 2
LucaS: 1

Zastanowimy się do jutra co z tym fantem zrobić. A tymczasem gratulujemy buzu.

Dziękujemy Wszystkim za oddane głosy! :)
Frekwencja niezbyt duża za względu na porę wyjazdów, miejmy nadzieję że w następnym głosowaniu bardziej dopiszecie.
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez kamuflasz » 02 Sie 2008, 20:26

PostUA:

buzu napisał(a):Uuuu , widzę ,że zainteresowanie jest wprost oszałamiające. :D

Na pierwszym Sunrise było 200 osób dzisiaj przyjeżdzają tam tysiące ludzi

="buzu"]Teraz wszystko jest jaśniejsze .Odnoszę wrażenie,że typowanie i głosowanie odbywa się w baaaaaaaaardzo małym kręgu zainteresowanych

Cierpliwości mój drogi, cierpliwości.

buzu napisał(a):Kamuflarz nie mam nic do ciebie i tego całego plebiscytu (już mi przeszło)

To proszę cię nie profanuj mojego nicku :D

buzu napisał(a):Chciałeś dobrze a wyszło ..........jak zwykle. :D
I ta dogrywka utwierdza mnie w moich wcześniejszych przekonaniach. 8)
Jak narazie to jakieś 0,1% z zarejestrowanych userów.Trochę mało nie? :D
Normalnie należałoby to unieważnić,bo to jakieś chore jest. :roll:
A wy mi wmawiacie,że kłótliwy jestem czy cuś.
To teraz ja z darkmanem zrobie plebiscyt i będziemy się dzielić nagrodami i wybierać -ofiary spisku i bogów forum . :P

Błądzisz, synu błądzisz :D

A no i na marginesie, jak chcesz nagrodę to napisz mi na PW swój adres :) Oczywiście zwycięzcy drugiej kategorii otrzymuj ode mnie drobne upominki ale zawsze coś :D a co do pierwszej kategorii bądźcie cierpliwi z Bozzem musimy to przedyskutować jak sam napisał :)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez buzu » 02 Sie 2008, 21:37

PostUA:

kamuflasz napisał(a): Na pierwszym Sunrise było 200 osób dzisiaj przyjeżdzają tam tysiące ludzi

Ale porównanie :rofl:
kamuflasz napisał(a): To proszę cię nie profanuj mojego nicku

sorry
kamuflasz napisał(a): Błądzisz, synu błądzisz

Nie błądzę i nie jestem Twoim synem dziecko drogie .Pewnie mój syn jest starszy od ciebie :D

kamuflasz napisał(a): A no i na marginesie, jak chcesz nagrodę to napisz mi na PW swój adres Oczywiście zwycięzcy drugiej kategorii otrzymuj ode mnie drobne upominki ale zawsze coś

Przyjmij tę niespodziankę jako prezent ode mnie i..zrób z nim co chcesz.Pewnie jest Ciebie wart :P więc pójdziesz z nim lulu :wink:
Tylko rano nie zapomnij go sobie wyjąć (wiesz skąd :wink: )
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez kamuflasz » 02 Sie 2008, 22:06

PostUA:

I znów zaczynasz?? I po co? Czasem zastanów się trzy razy zanim coś napiszesz ja w swoim poście ciebie nie obraziłem, jeżeli ty tylko w ten sposób potrafisz tylko wyrażać swoje opinie to lepiej będzie jeżeli ich wyrażał nie będziesz, a przynajmniej skierowanych bezpośrednio do mnie. Cytat "Błądzisz, synu błądzisz" został wzięty z kabaretu i miał charakter humorysty a ty już zaczynasz swoje filozofie, które tylko i wyłącznie drażnią je czytających. Masz dwa wyjścia albo dać sobie z tym spokój na maksa i my tobie damy spokój (pominięcie w ewentualnych nominacjach) albo przyłączyć się do wroga, którego i tak nie pokonasz. Amen.

PS: Wiedziałem, że nagrody nie przyjmiesz byłem tego tak pewien, że nawet nie zapakowałem jej do koperty :D, nie ma to jak unieść się sztucznym honorem. Bez odbioru..
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez destyny » 02 Sie 2008, 22:25

PostUA:

Panowie nie napinajcie się tak bo pękniecie, to tylko zabawa :). A i bawić się trzeba umieć :). I ludziska jak sam szef czyli "JA" nie będę nominowany w edycji sierpniowej to................. pójdę się poskarżyć mamie :P. A jak już będę nominowany to mam wygrać (bo przydała by mi się nowa podkładka pod myszkę) że tak powiem już dosłownie :).

A tak w ogóle cały czas mnie ciekawi co to za upominek w tej 2katygori.

Pozdrawiam serdecznie i mniej serdecznie co niektórych :-).
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]