TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Plebiscyt - Instalek Miesiąca - REGULAMIN

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Plebiscyt - Instalek Miesiąca - REGULAMIN

Postprzez kamuflasz » 29 Maj 2008, 19:27

PostUA:

Regulamin plebiscytu
1.Każdy głosujący ma prawo do jednego głosu na dwie osoby w każdej kategorii z listy nominowanych (W przypadku głosowania na temat/cytat/opis itp. wybieramy tylko jedną propozycję)
2.Raz oddanego głosu, nie można już zmieniać, kliknięcie wyślij jest ostateczne.
3.Nie możemy głosować na siebie.
4.Głosy wysyłamy do użytkownika „kamuflasz” na PW (Do Bozza lub Niunki, będą wysyłane jeżeli zostanie to wyraźnie zaznaczone).
4.1.Temat każdego pw musi zawierać miesiąc, za który oddaje się głos np. [marzec]moje typy.
5.Głosy możemy oddawać na każdego użytkownika, który został zamieszczony na liście nominowanych
6.Zagłosować może każdy kto napisał na forum przynajmniej 20 postów.
7.Głosy zliczał i wyniki publikował będę na koniec każdego miesiąca.
8.Na kandydatów danego miesiąca można głosować dopiero po jego się rozpoczęciu np. Na kandydata czerwca nie głosujemy w maju.
9.Wszelkie wątpliwości co do plebiscytu rozwiązują, kamuflasz, Bozz lub Niunka

Nagroda w edycji czerwcowej nie została jeszcze ustalona, jeżeli już się jakaś pojawi to dam znać :) Nominacje zamieszczam dzisiaj abyście mogli się zastanowić na kogo zagłosować w czerwcu.

Korzystając z okazji zapraszam do głosowania w edycji majowej osób, które jeszcze nie głosowały.

NOMINACJE NA CZERWIEC GŁOSUJEMY OD 1.06.2008

NAJLEPSZY USER MIESIĄCA:
1. Mac
2. huber2t
3. 1jaa
4. Jedrek
5. LucaS

USER Z KTóRYM KONIE MOżNA KRAść :)
1. 1jaa
2. LucaS
3. murarz
4. mateusz x man
5. kukaszr
Ostatnio edytowany przez kamuflasz, 02 Cze 2008, 15:49, edytowano w sumie 1 raz
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez kamuflasz » 08 Cze 2008, 16:19

PostUA:

Mały update, znana jest już nagroda dla zwycięzcy edycji czerwcowej dla dla najlepszego usera miesiąca. Zwycięzca do wyboru będzie miał jedną nagrodę z poniższej listy.

Adapter Bluetooth USB
Czytnik Kart Pamięci 23in1
Doładowanie konta GSM (30/25 - w zależności od sieci)

Oczywiście oprócz powyższej listy nagród laureat miesiąca otrzyma instalkowe upominki :)
Ostatnio edytowany przez kamuflasz, 01 Lip 2008, 20:02, edytowano w sumie 1 raz

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez kamuflasz » 21 Cze 2008, 19:41

PostUA:

UWAGA!

Zostało już tylko nieco ponad tydzień do końca głosowania i jeżeli nie otrzymam ilości głosów umożliwiającej rozstrzygnięcie edycji czerwcowej zwycięzcę wybierzemy sami wspólnie z Bozzem i do owego wyboru nie będziecie mogli mieć żadnych pretensji z racji waszego zerowego w wkładu w ostateczne rozstrzygnięcie. Do dnia dzisiejszego ilość otrzymanych typów śmiało mogę zliczyć na palcach jednej ręki, a nie na tym to miało chyba polegać :)

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez nawrok888 » 22 Cze 2008, 10:59

PostUA:

kamuflasz....jak powiedziałeś został jeszcze tydzień....po co mam głosować na początku bądź w środku miesiąca skoro np. pod koniec miesiąca ktoś zapoda jakiś dobry tutek bądź temat albo ktoś się wyróżni na forum a ja swojego głosu już nie będę mógł zmienić (regulamin plebiscytu pkt. 2;])....nie bój się....na koniec miesiąca będziesz miał co zliczać;]....

pzdr;]
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez Bozz » 22 Cze 2008, 11:14

PostUA:

nawrok przypomnienie na pewno nie zaszkodzi. I chciałbym przypomnieć, że w tym miesiącu mamy tylko dwie kategorie, tj. "Najlepszy user" i "Najlepszy przyjaciel na forum" ;)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez nawrok888 » 22 Cze 2008, 11:27

PostUA:

no to nie ma tych kategorii co poprzednio? (naj tutek, naj temat itp)...tylko te 2?....

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez kamuflasz » 22 Cze 2008, 11:38

PostUA:

nawrok888 napisał(a):kamuflasz....jak powiedziałeś został jeszcze tydzień....po co mam głosować na początku bądź w środku miesiąca skoro np. pod koniec miesiąca ktoś zapoda jakiś dobry tutek bądź temat albo ktoś się wyróżni na forum a ja swojego głosu już nie będę mógł zmienić (regulamin plebiscytu pkt. 2;])....nie bój się....na koniec miesiąca będziesz miał co zliczać;]....

pzdr;]

Chcę zapobiec sytuacji z poprzedniego forum, gdzie organizowałem plebiscyt. Wszyscy wysyłali mi głosy ostatniego dnia miesiąca a potem pierwszego czy drugiego domagali się już wyników, a ja chodzącym kalkulatorem nie jestem i wszystko wnikliwie muszę policzyć żeby pomyłki nie było.

no to nie ma tych kategorii co poprzednio? (naj tutek, naj temat itp)...tylko te 2?... pzdr

Wystarczy przeczytać pierwszy post w tym temacie żeby się o tym dowiedzieć :D

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]