przez kamuflasz » 02 Cze 2008, 15:39
UA:
Buzu powiedz mi czy w jakimkolwiek plebiscycie znałeś jego zwycięzcę przed ogłoszeniem wyników ?? Ujawnienie głosów, powoduje utratę sensu całej tej zabawy gdyż każdy będzie mógł sobie głosy zliczać i przed rozwiązaniem danej edycji wiedzieć już kto nagrodę otrzyma i jaka w tym frajda?? Żadnych emocji, żadnego oczekiwania tylko sucha kalkulacja. Dlatego, chciałem głosy otrzymywać na PW aby plebiscyt miał sens, aby nikt do samego końca nie wiedział kto zostanie laureatem danej edycji. Jeżeli z zabawy chcecie zrobić matematykę, to proszę bardzo nie będę się upierał przy mojej opcji ale oczywiście przejdzie decyzja większości tylko zanim coś napiszecie zastanówcie się nad tym czy warto psuć całą zabawę. Ja i Bozz wycofaliśmy się z tych "zawodów" aby nie posądzono nas o tworzenie kółka wzajemnej adoracji i dlatego też nie ma nas wśród nominowanych w pierwszej kategorii. ale widocznie dla niektórych to za mało.
PS: Zastanawiam się czy postępowanie Buza jest podyktowane dobrem ogółu czy czystą złośliwością,
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu

w razie wątpliwości skorzystaj z
https://sjp.pwn.pl/