UA:
UA:
UA:
UA:
Dawid255151 napisał(a):Nom nawet fajny pomysł z tym głosowaniem ja już mam odpowiedźi;
najlepszy user miesiąca No to ja nim jestem bo dużo postów i porad ludziom udzieliłem
*najlepszy temat miesiąca a był taki
*najgorszy temat miesiąca to że ktoś prosi o crack
*nalepszy tutek miesiąca tutek tzn
UA:
UA:
UA:
kamuflasz napisał(a):UWAGA!!
Aby zabawa nie była jakaś taka nijaka, a i żeby najbardziej doceniony przez nas użytkownik, nie był najlepszym tylko na papierze załatwiłem dla zwycięzcy drobną nagrodę rzeczową. Osoba, która zostanie zwycięzcą kategorii Najlepszy user otrzyma ode mnie kartę pamięci do telefonu komórkowego firmy SanDisk.
Karta oczywiście jest do wyboru, bo nie każdy telefon obsługuje ten sam typ i tak możemy się zdecydować na:
Micro SD 2GB
Memory Stick (Micro2, ProDuo) 1GB
MMC 1GB.
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
Moim zdaniem powinno byc pewne czy będą nagrody cały czas czy nie
Sama idea plebiscytu bardzo mi się podoba tylko żeby organizacja tego była na cycuś glancuś. Jakbyście potrzebowali kogoś do pomocy to walcie do mnie śmiało, z chęcią pomogę w tym.
Może ustalić nagrody z adminami aby każdy miał zapewniony instalkowy upominek typu smycz na klucze, t-shit czy kubek z logo Instalki.pl
Jak zostanę Najlepszym Userem to w następnym miesiącu nie będzie moża na mnie głosować na najlepszego usera, ale na najlepszy avatr itp tak
Wpadł mi pomysł, związany z tym plebiscytem. Mianowicie, można by na stronie www.instalki.pl podać jakieś ogłoszenie zachęcające do rejestracji na forum, aktywnego uczestnictwa w życiu forum dzięki czemu jest szansa zostać laureatem plebiscytu. Pomysł dla nie których może się wydawać głupi ale według mnie warto spróbować. Proszę o opinię na temat pomysłu.
UA:
kamuflasz napisał(a):Bozz już to załatwi:D
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]