TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Plebiscyt - z czym to się je? I wasze opinie:)

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez kamuflasz » 25 Maj 2008, 00:27

PostUA:

w sumie zabawa ma polegac na docenieniu uzytkownikow by kazdy wiedzial ze jego wysilki ktos potrafi docenic. Stylistyki nie ma sie co juz czepiac ale o ortografii sie pomysli. Buzu wolalbym z plebiscytu nie robic Cyrku Monty Pythona (<-jak to sie pisze?). Jak narazie branie udzialu w plebiscycie idziem mizernie:)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez buzu » 25 Maj 2008, 08:45

PostUA:

Destroyer instalek hmm..taki ktoś,kto robi ,zrobił dużo zamieszania w sensie negatywnym.Ale to chyba też jest rzadkość :D
I chyba zły pomysł,bo zawsze może znaleźć się ktoś kto będzie chciał nim zostać :grin:
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez Dawid255151 » 25 Maj 2008, 10:59

PostUA:

Nom nawet fajny pomysł z tym głosowaniem ja już mam odpowiedźi;
najlepszy user miesiąca No to ja nim jestem bo dużo postów i porad ludziom udzieliłem
*najlepszy temat miesiąca a był taki :?:
*najgorszy temat miesiąca to że ktoś prosi o crack
*nalepszy tutek miesiąca tutek :?: tzn
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez kamuflasz » 25 Maj 2008, 11:43

PostUA:

Dawid255151 napisał(a):Nom nawet fajny pomysł z tym głosowaniem ja już mam odpowiedźi;
najlepszy user miesiąca No to ja nim jestem bo dużo postów i porad ludziom udzieliłem
*najlepszy temat miesiąca a był taki :?:
*najgorszy temat miesiąca to że ktoś prosi o crack
*nalepszy tutek miesiąca tutek :?: tzn

Dawidzie zapoznaj się z regulaminem plebiscytu http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=14488 jeżeli nie masz swoich typów to nie oddawaj głosu. Na siebie głosować nie można i nie ma się tutaj liczyć ilość postów/pochwał a ich jakość. Głosy tutaj oddają na wszyscy użytkownicy i to od nich zależy kto będzie najlepszy, nie muszą przecież głosować na ciebie tylko dlatego że zostałeś zacnym pisarzem.

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Dawid255151 » 25 Maj 2008, 13:14

PostUA:

OK,sorry nie przeczytałem regulaminu,później zamieszczę głos.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37

Postprzez kamuflasz » 25 Maj 2008, 13:53

PostUA:

Aby zmotywować was do głosowania zamieszczam wstępne wyniki głosów, osób które już mi wysłały swoje typy.

Najlepszy user: Bozz
Najlepszy temat: "Jaki to film - pobawmy się"
Najgorszy temat: "[Tibia]Pełna wersja bota NG"
Najlepszy tutej: "Bezpieczny Sony Ericsson- Antyzłodziej"
Najlepszy avatar: "darkman"

Dodam tylko, że na dzień dzisiejszy od reszty stawki wyraźnie odbił Bozz w kategorii na najlepszego usera oraz poradnik założony przez mateusza, reszta kategorii ma ostrą rywalizację a liderzy posiadają niewielką przewagę.

Jeżeli chcecie utrzymać ten trend lub go zmienić GŁOSUJCIE. Wszystko zależy od was.

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez kamuflasz » 29 Maj 2008, 17:28

PostUA:

UWAGA!!

Aby zabawa nie była jakaś taka nijaka, a i żeby najbardziej doceniony przez nas użytkownik, nie był najlepszym tylko na papierze załatwiłem dla zwycięzcy drobną nagrodę rzeczową. Osoba, która zostanie zwycięzcą kategorii Najlepszy user otrzyma ode mnie kartę pamięci do telefonu komórkowego firmy SanDisk.

Karta oczywiście jest do wyboru, bo nie każdy telefon obsługuje ten sam typ i tak możemy się zdecydować na:
Micro SD 2GB
Memory Stick (Micro2, ProDuo) 1GB
MMC 1GB.

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez LucaS » 29 Maj 2008, 17:29

PostUA:

kamuflasz napisał(a):UWAGA!!

Aby zabawa nie była jakaś taka nijaka, a i żeby najbardziej doceniony przez nas użytkownik, nie był najlepszym tylko na papierze załatwiłem dla zwycięzcy drobną nagrodę rzeczową. Osoba, która zostanie zwycięzcą kategorii Najlepszy user otrzyma ode mnie kartę pamięci do telefonu komórkowego firmy SanDisk.

Karta oczywiście jest do wyboru, bo nie każdy telefon obsługuje ten sam typ i tak możemy się zdecydować na:
Micro SD 2GB
Memory Stick (Micro2, ProDuo) 1GB
MMC 1GB.

Ale tylko teraz czy w każdym miesiącu? ;)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez kamuflasz » 29 Maj 2008, 17:51

PostUA:

Postaram się o to aby w każdym miesiącu najlepszy user otrzymał zasłużoną nagrodę i nie koniecznie będzie to karta pamięci :)

Jest to mój post numer 666 to tak na marginesie :)

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez LucaS » 29 Maj 2008, 21:01

PostUA:

Piszesz, że postarasz się aby w każdym miesiący była ta jaka mała nagroda. Moim zdaniem powinno byc pewne czy będą nagrody cały czas czy nie. Bo jeden wygra teraz w maju i dostanie karte, drugi w czerwcu coś tam wygra, trzeci w lipcu nic, czwartu w sierpniu coś wygra i ten z lipca może miec, moim zdaniem uzasadnione, pretensje dlaczego wszyscy dostają a on nie. Może ustalić nagrody z adminami aby każdy miał zapewniony instalkowy upominek typu smycz na klucze, t-shit czy kubek z logo Instalki.pl (a pod tm napis z nickiem że wygrany plebiscyt za jakiś miesiąc). W koncu to tylko zabawa i wystarczą zwykłe upominki, a widzę, że instalki sponsorują jakieś koncerty to taki wydatek raz na miesiąc nie byłby chyba problemem. (Dobrze by było jakby Mirahz się wypowiedział) Ja na przykład z chęcią w nastepnym roku szkolnym na w-fie pobiegałbym w koszulce z logo instalek ;D Sama idea plebiscytu bardzo mi się podoba tylko żeby organizacja tego była na cycuś glancuś. Jakbyście potrzebowali kogoś do pomocy to walcie do mnie śmiało, z chęcią pomogę w tym.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez adamsio » 29 Maj 2008, 21:13

PostUA:

No właśnie!

Jestem tego samego zdania co LucaS, jeden wygra a drugi nie, a i przydało by sie żeby jak ktoś wygra w Maju to żeby nie brał udziału w Czerwcu, bo głupio by było jak by 2 albo wiecej razy pod rząd wygrał, chodzi o to że:

Jak zostanę Najlepszym Userem to w następnym miesiącu nie będzie moża na mnie głosować na najlepszego usera, ale na najlepszy avatr itp tak, i na odwrót jak ktoś wygra na avatr to nie będzie mógł zbierać głosów na Avatr ale na Usera tak...

Bo głupio będzie jak ktoś co miesiąc będzie wygrywać
CPU: Intel Core 2 Duo E4500, 2.20GHz, 2Mb Cache + SilentiumPC Spartan HE923
RAM: GoodRAM GR800D264L5/2G
MDT Tech. Empaq 1GB
GPU: Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB GDDR3 BULK Core:750@775MHz Mem:800@945MHz/+23,6%
MOBO: Gigabyte GA-945P-S3 (v3)
Awatar użytkownika
adamsio
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 31 Paź 2007, 21:59
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez Bozz » 29 Maj 2008, 21:20

PostUA:

Banery będą, na to już wcześniej wpadliśmy - zamiast napisu pod nick'iem :) (projekt już jest, jeżeli ktoś potrafi zrobić to może wysłać propozycję do mnie)
A co do dodatkowych nagród to porozmawiamy z administracją i zobaczymy co da się zrobić.
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez mateusz x man » 29 Maj 2008, 21:46

PostUA:

Wpadł mi pomysł, związany z tym plebiscytem. Mianowicie, można by na stronie www.instalki.pl podać jakieś ogłoszenie zachęcające do rejestracji na forum, aktywnego uczestnictwa w życiu forum dzięki czemu jest szansa zostać laureatem plebiscytu. Pomysł dla nie których może się wydawać głupi ale według mnie warto spróbować. Proszę o opinię na temat pomysłu.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce

Postprzez kamuflasz » 30 Maj 2008, 00:35

PostUA:

Moim zdaniem powinno byc pewne czy będą nagrody cały czas czy nie

To jest pewne, że będą nagrody dla zwycięzcy. Źle to ująłem, zawsze coś będzie tylko nie zawsze wiadomo co:)

Sama idea plebiscytu bardzo mi się podoba tylko żeby organizacja tego była na cycuś glancuś. Jakbyście potrzebowali kogoś do pomocy to walcie do mnie śmiało, z chęcią pomogę w tym.

Wszelkie skargi i zażalenia można pisać, będziemy naprawiać nasze błędy i zmieniać taktykę działa pod wpływem konstruktywnej krytyki.

Może ustalić nagrody z adminami aby każdy miał zapewniony instalkowy upominek typu smycz na klucze, t-shit czy kubek z logo Instalki.pl

Bozz już to załatwi:D

Jak zostanę Najlepszym Userem to w następnym miesiącu nie będzie moża na mnie głosować na najlepszego usera, ale na najlepszy avatr itp tak

Jeżeli zwycięzce nominujemy w następnej edycji to będzie można na niego głosować. Jeżeli widać, że jest najlepszy to czemu ma nie deklasować innych jak Małysz przez parę ostatnich lat:)

Wpadł mi pomysł, związany z tym plebiscytem. Mianowicie, można by na stronie www.instalki.pl podać jakieś ogłoszenie zachęcające do rejestracji na forum, aktywnego uczestnictwa w życiu forum dzięki czemu jest szansa zostać laureatem plebiscytu. Pomysł dla nie których może się wydawać głupi ale według mnie warto spróbować. Proszę o opinię na temat pomysłu.

Jeżeli już się wszystko rozwinie i będzie działało jak należy tzn. my będziemy organizować wy głosować to zagadamy do admin o takie info puki co pracujmy nad tym by się powiodło :)

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Bozz » 30 Maj 2008, 22:02

PostUA:

kamuflasz napisał(a):Bozz już to załatwi:D

Hehe!
Administracja zapewniła upominek instalkowy dla najlepszego użytkownika każdego miesiąca.
Także starać się :)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

PoprzedniaNastępna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]