Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

30 Maj 2008, 23:02

Administracja zapewniła upominek instalkowy dla najlepszego użytkownika każdego miesiąca.

Ale nagroda ode mnie i tak nie znika:) Co miesiąc zwycięzca otrzyma także ode mnie jakiś gadżet:D

30 Maj 2008, 23:06

A czy będzie podpis pod nickiem jeśli ktoś zostanie laureatem plebiscytu na np. najlepszy avatar lub temat?

30 Maj 2008, 23:10

Raczej nie, bo jeżeli ktoś zdobędzie kilka "tytułów", to gdzie to się zmieści... Po prostu ze względów praktycznych. Lepszy będzie chyba baner

30 Maj 2008, 23:12

Czyli jeśli ktoś zostanie przykładowo laureatem na avatar to dostanie baner do podpisu :?:

30 Maj 2008, 23:16

Tak przewidujemy, projekty już są.

09 Cze 2008, 14:18

W jaki sposób odbywają sie eliminacje do plebiscytu?

I te nagrody które funduje kamuflasz to ze swojego portwela czy jakiś sponsoring albo coś takiego?

09 Cze 2008, 14:59

Listę nominowanych w danym miesiącu ustalam ja, z Bozzem:) W razie wątpliwości pytając niunkę o zdanie. Aby zostać przez nas nominowanym trzeba czymś zabłysnąć w życiu forum. Jako, że plebiscyt nie trwa długo obecne nominacje są oceną całościową na forum. Każdy z nominowanych pokazał coś co pozwoliło nam z czystym sumieniem dodać go do listy.

Co do nagród, to sponsora żadnego nie ma więc dopóki takowy się nie znajdzie jestem w stanie nagrodzić zwycięzców gadżetami z zakresu GSM, Komp, RTV:)

09 Cze 2008, 18:00

To znaczy sie że płacisz sam za nagrody?

09 Cze 2008, 18:46

adamsio napisał(a):To znaczy sie że płacisz sam za nagrody?

widac, że Kamuflasz nieźle się dorobił na komisie z gsm ;-)

09 Cze 2008, 22:17

kukaszr napisał(a):
adamsio napisał(a):To znaczy sie że płacisz sam za nagrody?

widac, że Kamuflasz nieźle się dorobił na komisie z gsm ;-)

Kukaszr jak mogłem się dorobić na komisie jak ja tylko w nim pracuję:), prędzej dorobił się mój szef niż ja:D

Adamsio a czy to ważne kto płaci:)

09 Cze 2008, 22:34

nie ma to tamto ;-) gest masz :D

09 Cze 2008, 23:19

Ja chce tylko zeby znowu jak kiedys na forum w jednym czasie wchodzilo kilkaset uzytkownikow:)

10 Cze 2008, 07:12

kamuflasz napisał(a):Ja chce tylko zeby znowu jak kiedys na forum w jednym czasie wchodzilo kilkaset uzytkownikow:)

Może i lepiej że teraz jest inaczej, potem człowiek nie wyrabia się z czytaniem tematów, a teraz jest spokojnie i kameralnie :).

10 Cze 2008, 07:54

destyny napisał(a):
kamuflasz napisał(a):Ja chce tylko zeby znowu jak kiedys na forum w jednym czasie wchodzilo kilkaset uzytkownikow:)

Może i lepiej że teraz jest inaczej, potem człowiek nie wyrabia się z czytaniem tematów, a teraz jest spokojnie i kameralnie :).

Im wiecej osob bedzie na forum tym lepiej dla forum i instalek.

10 Cze 2008, 10:52

Może i lepiej że teraz jest inaczej, potem człowiek nie wyrabia się z czytaniem tematów, a teraz jest spokojnie i kameralnie .

Ale właśnie to jest fajne, pamiętam że na początku jak byłem na forum to tak mniej więcej było:), niunka też powinna to pamiętać. Nie trzeba czytać wszystkich tematów można użyć opcji "pokaż tematy od ostatniej wizyty" i czytać tylko te które nas interesują a ich mnogość zwiększyła by atrakcyjność forum i możliwość wykazania się nowym użytkownikom :)
Wyślij odpowiedź