Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
30 Maj 2008, 23:02
Administracja zapewniła upominek instalkowy dla najlepszego użytkownika każdego miesiąca.
Ale nagroda ode mnie i tak nie znika:) Co miesiąc zwycięzca otrzyma także ode mnie jakiś gadżet:D
30 Maj 2008, 23:06
A czy będzie podpis pod nickiem jeśli ktoś zostanie laureatem plebiscytu na np. najlepszy avatar lub temat?
30 Maj 2008, 23:10
Raczej nie, bo jeżeli ktoś zdobędzie kilka "tytułów", to gdzie to się zmieści... Po prostu ze względów praktycznych. Lepszy będzie chyba baner
30 Maj 2008, 23:12
Czyli jeśli ktoś zostanie przykładowo laureatem na avatar to dostanie baner do podpisu
30 Maj 2008, 23:16
Tak przewidujemy, projekty już są.
09 Cze 2008, 14:18
W jaki sposób odbywają sie eliminacje do plebiscytu?
I te nagrody które funduje kamuflasz to ze swojego portwela czy jakiś sponsoring albo coś takiego?
09 Cze 2008, 14:59
Listę nominowanych w danym miesiącu ustalam ja, z Bozzem:) W razie wątpliwości pytając niunkę o zdanie. Aby zostać przez nas nominowanym trzeba czymś zabłysnąć w życiu forum. Jako, że plebiscyt nie trwa długo obecne nominacje są oceną całościową na forum. Każdy z nominowanych pokazał coś co pozwoliło nam z czystym sumieniem dodać go do listy.
Co do nagród, to sponsora żadnego nie ma więc dopóki takowy się nie znajdzie jestem w stanie nagrodzić zwycięzców gadżetami z zakresu GSM, Komp, RTV:)
09 Cze 2008, 18:00
To znaczy sie że płacisz sam za nagrody?
09 Cze 2008, 18:46
adamsio napisał(a):To znaczy sie że płacisz sam za nagrody?
widac, że Kamuflasz nieźle się dorobił na komisie z gsm
09 Cze 2008, 22:17
kukaszr napisał(a):adamsio napisał(a):To znaczy sie że płacisz sam za nagrody?
widac, że Kamuflasz nieźle się dorobił na komisie z gsm

Kukaszr jak mogłem się dorobić na komisie jak ja tylko w nim pracuję:), prędzej dorobił się mój szef niż ja:D
Adamsio a czy to ważne kto płaci:)
09 Cze 2008, 22:34
nie ma to tamto

gest masz
09 Cze 2008, 23:19
Ja chce tylko zeby znowu jak kiedys na forum w jednym czasie wchodzilo kilkaset uzytkownikow:)
10 Cze 2008, 07:12
kamuflasz napisał(a):Ja chce tylko zeby znowu jak kiedys na forum w jednym czasie wchodzilo kilkaset uzytkownikow:)
Może i lepiej że teraz jest inaczej, potem człowiek nie wyrabia się z czytaniem tematów, a teraz jest spokojnie i kameralnie

.
10 Cze 2008, 07:54
destyny napisał(a):kamuflasz napisał(a):Ja chce tylko zeby znowu jak kiedys na forum w jednym czasie wchodzilo kilkaset uzytkownikow:)
Może i lepiej że teraz jest inaczej, potem człowiek nie wyrabia się z czytaniem tematów, a teraz jest spokojnie i kameralnie

.
Im wiecej osob bedzie na forum tym lepiej dla forum i instalek.
10 Cze 2008, 10:52
Może i lepiej że teraz jest inaczej, potem człowiek nie wyrabia się z czytaniem tematów, a teraz jest spokojnie i kameralnie .
Ale właśnie to jest fajne, pamiętam że na początku jak byłem na forum to tak mniej więcej było:), niunka też powinna to pamiętać. Nie trzeba czytać wszystkich tematów można użyć opcji "pokaż tematy od ostatniej wizyty" i czytać tylko te które nas interesują a ich mnogość zwiększyła by atrakcyjność forum i możliwość wykazania się nowym użytkownikom