TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Plik BIN

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Plik BIN

Postprzez Flakk » 31 Lip 2005, 13:48

PostUA:

Siema

sciagnalem wlasnie z torrentow gre ChampionShip Manager 5
Plik jest w formacie BIN...
Wie moze ktos jak to otworzyc...rozpakowac??
Napewno jest jakis program ale ja sie za bardzo nie orientuje i prosze o pomoc...

Z gory dzieki..
BANG BANG ... i shot you down
BANG BANG .... you hit the ground
Bang bang.....
Awatar użytkownika
Flakk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2005, 18:50
Miejscowość: Grudziadz

Postprzez RainMan » 31 Lip 2005, 13:50

PostUA:

nie na temat ale... ten manager jest lipny... mam go od 5 dni i mi sie nie podoba. fakt ze sezon rozegrałem w 1 godz. spróbuj WinISO
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez zebra » 31 Lip 2005, 14:54

PostUA:

Możesz otworzyć plik o rozszerzeniu BIN programem: CloneCD, Alcohol 120%, Deamon Tools, lub małym darmowym narzędziem BinX. Rozszerzenie BIN oznacza plik binarny zapisany w obrazie CD. Pownineneś nie mieć problemów z jego otwarciem przy użyciu tych programów.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Mac » 31 Lip 2005, 15:24

PostUA:

format bin wymaga pliku pomocniczego cue (o ile dobrze pamietam) bez niego moga w niektórych przypadkach wystapic problemy z odtworzeniem(emulacja) nagraniem płyty z obrazu
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez 2adam » 30 Paź 2005, 00:03

PostUA:

ultraiso zrobi wszystko to jest to

Polskojezyczna wersja bardzo dobrej aplikacji - konkurent dla popularnego programu WinISO, który pozwala tworzyc i edytowac pliki obrazu ISO. Program posiada inteligentny system, dzieki któremu mozna zrobic obraz ISO na lokalnym HDD, zaoszczedzajac przy tym na pojemnosci. Aplikacja wspólpracuje ze wszystkimi popularnymi formatami plików (ISO.BIN.IMG.CIF.NRG, BWI i inne) oraz umozliwia ich rozpoznawanie.
ZNAJDZIESZ TU A JAK NIE TO NA FORUM
2adam
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Paź 2005, 18:20

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników