Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
31 Lip 2005, 13:48
Siema
sciagnalem wlasnie z torrentow gre ChampionShip Manager 5
Plik jest w formacie BIN...
Wie moze ktos jak to otworzyc...rozpakowac??
Napewno jest jakis program ale ja sie za bardzo nie orientuje i prosze o pomoc...
Z gory dzieki..
31 Lip 2005, 13:50
nie na temat ale... ten manager jest lipny... mam go od 5 dni i mi sie nie podoba. fakt ze sezon rozegrałem w 1 godz. spróbuj WinISO
31 Lip 2005, 14:54
Możesz otworzyć plik o rozszerzeniu BIN programem: CloneCD, Alcohol 120%, Deamon Tools, lub małym darmowym narzędziem BinX. Rozszerzenie BIN oznacza plik binarny zapisany w obrazie CD. Pownineneś nie mieć problemów z jego otwarciem przy użyciu tych programów.
31 Lip 2005, 15:24
format bin wymaga pliku pomocniczego cue (o ile dobrze pamietam) bez niego moga w niektórych przypadkach wystapic problemy z odtworzeniem(emulacja) nagraniem płyty z obrazu
30 Paź 2005, 00:03
ultraiso zrobi wszystko to jest to
Polskojezyczna wersja bardzo dobrej aplikacji - konkurent dla popularnego programu WinISO, który pozwala tworzyc i edytowac pliki obrazu ISO. Program posiada inteligentny system, dzieki któremu mozna zrobic obraz ISO na lokalnym HDD, zaoszczedzajac przy tym na pojemnosci. Aplikacja wspólpracuje ze wszystkimi popularnymi formatami plików (ISO.BIN.IMG.CIF.NRG, BWI i inne) oraz umozliwia ich rozpoznawanie.
ZNAJDZIESZ TU A JAK NIE TO NA FORUM