TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pliki.exe

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

pliki.exe

Postprzez murarz777 » 28 Sie 2008, 14:13

PostUA:

mam dziwny problem i to bardzo dziwny do rzeczy
dysk po formacie odzyskałem gre i kilka innych rzeczy programem Get Data Back
Jak otwieram jakąs instalke plik.exe to zawsze mi wyskakuje wiersz polecenia i się nic nie dzieje ;/ nie mam pojęcia jak zrobić by sie uruchomił normalny instalator pliki sa w dobrym stanie ale otwiera mi je ms dos czy jak to sie nazywa
Proszę o pomoc i fachowe porady :(
EDIT
Problem rozwiązany ten program wykrywa tyle danych że szok! znalazłem dane z przed 1.5 roku moim zdaniem domowymi metodami to nie możliwe a jednak
Wystarczyło zmienić sektor z którego chciałem odzyskac dane :)
W razie pytań zapraszam na PW
Dodam jeszcze że przez ten czas formatowałem dysk 3 razy dane były nadpisane oczywiscie wszystkich danych nie mogłem uratowac ale częśc z nich mam już na komputerze i wszystko działa
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]