TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pliki wsadowe - pętle FOR /F

Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.

Pliki wsadowe - pętle FOR /F

Postprzez santana34444 » 06 Maj 2010, 13:38

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Witam!
Potrzebuję pilnej pomocy w stworzeniu pliku wsadowego, który wykorzystuje pętle FOR /F i w czymś pomaga mi przy pracy z komputerem (wszystko jedno co - kopiuje czy usuwa coś - jak ktoś to ogarnia (te pętle) niech wymyśli jakieś zastosowanie). Mam na to czas do końca maja, a w ogóle nie wiem jak to zrobić. Oczywiście próbuję sam to wykonać, ale nie za bardzo mi to wychodzi. Potrzebne mi to do szkoły, a mam gościa od informatyki takiego, że nic nie potrafi wytłumaczyć, podaje tylko funkcję a dalej tylko tekst w stylu poczytajcie sobie o tym w necie, a na sprawdzianach i pracach takich jak np. ta wymaga kilka razy trudniejsze rzeczy, o których na lekcji nie było nawet mowy. Proszę, pomóżcie, jeśli ktoś to ogarnia. Z góry dzięki.
santana34444
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Lut 2008, 23:36
Pochwały: 11

Powróć do Webmastering, programowanie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]