TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam taki problem chciałbym zablokować pewien numer który dzwoni do mnie mam telefon w sieci Plus czy jest to możliwe Jeśli tak to jak to zrobić z góry dziękuje
Kowboj napisał(a):Mam taki problem chciałbym zablokować pewien numer który dzwoni do mnie mam telefon w sieci Plus czy jest to możliwe Jeśli tak to jak to zrobić z góry dziękuje
Przecież istnieje coś takiego jak przekierowywanie połączeń. Bierzesz taki nr. i robisz przekierowanie na inny "zmyślny" nr. Nie pamiętam jak to się robiło , gdzieś w funkcjach telefonu powinno być. Ale przejdź się do salonu bo nie wiem czy ta funkcja działa w +Gsm .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."