TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

plusgsm

Tematy związane z telefonią komórkową.

plusgsm

Postprzez madezryps17 » 03 Cze 2007, 08:18

PostUA:

Witam mam problem ze sprawdzeniem stanu mojego konta w plusie(I'm idiot) nie wiem pod jaki numer zadzwonić by sprawdzić ile zostało mi kasiorki.Pomóżcie!! MAm kubale 55
Awatar użytkownika
madezryps17
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Mar 2007, 13:29
Miejscowość: Radom

Postprzez komar59 » 03 Cze 2007, 09:19

PostUA:

Sprobuj *100# a jak nie to wejdz w polaczenia telefonu i sprawdz pozostale jednostki
"Co Se Bede Jak Se Moge"
"H... z Ziarna jak młyn nie miele:D"
komar59
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Lis 2006, 21:00
Miejscowość: Dabrowka City

Re: plusgsm

Postprzez destyny » 17 Cze 2007, 12:07

PostUA:

madezryps17 napisał(a):Witam mam problem ze sprawdzeniem stanu mojego konta w plusie(I'm idiot) nie wiem pod jaki numer zadzwonić by sprawdzić ile zostało mi kasiorki.Pomóżcie!! MAm kubale 55

Jak masz Abonament dzwonisz pod nr 2601 za połączanie płacisz chyba 78groszy i tam Ci mówią ile minut Ci zostało i ile aktualnie wynosi twoja faktura lub na stronie ebok.pl tylko musisz posiadać pluskod Ja uzyskałem mój pluskod właśnie dzwoniąc do obsługi abonamenta pod nr: 2601 tam miła pani pokierowała i teraz kiedy chce i ile razy chce za darmo sprawdzam ile minut zostało ile wynosi moja faktura i czy już ja wystali :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]