TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Płyta botująca

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

Płyta botująca

Postprzez Tadzos » 08 Paź 2007, 21:29

PostUA:

Witam.Chc e nagrać płytę botowalną z programem Arconis True Image,aby po zrestarowaniu systemu otwierała się jak płyta z Windowsem.W biosie mam ustawione na CD/DVD I chociaż dużo czytałem na necie o tym,to jak byłem osioł tak jestem dalej(nic z tego nie rozumie)Próbowałem sam taką płyte zrobić zepsułem 10 płyt i nic ztego nie wyszło.Może ktoś wytłumaczy mi jak to zrobić(ale tak dokładnie,bo inaczej nic z tego nie wyjdzie)Wiem tylko,że trzeba zrobić obraz płyty,ale jak to już czarna magia.Więc je zeli ktoś mógłby mi pomóc to proszę.
Pozdrawiam.
Tadzos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Sty 2006, 16:32
Miejscowość: Konin

Postprzez belladona123 » 08 Paź 2007, 22:08

PostUA:

sprobuje ci pomoc! Sciagasz juz zapewne plik ISO(nic juz z nim nie kombinuj,to nie .rar choc czesto tak wyswietla gdy winrar skojarzony jest z plikami ISO)
Teraz musisz go wypalic jako ISO,a nie dane!
Sprobuj uzyc darmowego deepburnera,od razu zapyta cie co chcesz zrobic.Zreszta mnostwo programow ma te mozliwosc.
Powinno pojsc,jakby co ,pytaj!
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez Tadzos » 08 Paź 2007, 22:21

PostUA:

Właśnie jak pisałem to jestem ciemniak i nie wiem jak to zrobić.Ja to tylko wiem jak właczyć komputer,poszukać coś w necie,wejść na GG.
Tadzos
Postujący
Postujący

Postprzez belladona123 » 08 Paź 2007, 22:23

PostUA:

wal na gazu-gazu 7029511
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez Tadzos » 09 Paź 2007, 09:27

PostUA:

Witam.Problem rozwiązany,przecież w samym programie jest jak to zrobić,ale to jest tak jak ktoś nie zna angielskiego.W samym programie można nagrać płyte,albo zapisać plik ISO.
Pozdrawiam
Tadzos
Postujący
Postujący

Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]