TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

płyta główna FOXCONN p35a i zasilacz delta!!!!

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

płyta główna FOXCONN p35a i zasilacz delta!!!!

Postprzez tomet » 10 Paź 2007, 20:16

PostUA:

Kupiłem płytę główną FOXCONN i zasilacz delta 400w z allegro zasilacz jest sprawny bo sprawdzany !! ale nie wiem jak go podłaczyć płyta gł. ma
1 x 24-pinowe złącze zasilania ATX, 1 x 8-pinowe złącze zasilania ATX 12V.
a zasilacz 1 x24 pin to wiem gdzie podłączyć :D 1x 6 pin i 1 x 4 pin. i to 4 pinowe trzeba podłączyć do tego 8 pinowego ale nie wiem jak od której strony od tej ?? >:::: czy od tej ::::< a morze w środku :>::<: a morzę jeszcze inaczej??
pomocy bo nie chcę spalić procesora !!

Z góry dzięki za pomoc! 8) :twisted:
:cry:
Toomet supper ziomm
tomet
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Wrz 2007, 18:44

Postprzez destyny » 10 Paź 2007, 21:05

PostUA:

Wystarczy że podłączysz złącze 24pinowe i już nie potrzeba podłączać więcej.... No i oczywiście jeszcze wtyczki do cd-romu , twardego dysku i flopy jak masz :) .

A najlepiej zamieść fotkę płyty głównej to będzie 100% pewność :) , albo podaj przynajmniej model dokładny....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez tomet » 10 Paź 2007, 21:13

PostUA:

FOXCONN P35A Intel P35 Socket 775 :D a to 8 pinowe na płycie gł to nie jest zasilanie do procesora??
tu masz fotkę
http://www.techplanet.pl/prodimages/11894/fd.jpg
Toomet supper ziomm
tomet
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Wrz 2007, 18:44

Postprzez Mac » 10 Paź 2007, 21:34

PostUA:

8pin ma byc podpięty i kuniec. Przejściówki z mobem nie dostałeś??
To 6 pin to złącze do pci-e do grafy. A 4pin to standarcik do płyt intelowskich.
Tylko to 8 pin hmmm. Muszem podrążyć tamat. Szczerze mowiąc zawsze miałem tylko 4pin złącze na mobasku....
A co mówi na ten temat instrukcja??

EDIT:
Zabić to mało.... Według spisu treści strona 12 instrukcji. Opisane jak dla matoła. Z załączonym rysunkiem.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników