TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

płyta główna na p45 do 450 zł

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Re: płyta główna na p45 do 450 zł

Postprzez neoono » 16 Lut 2009, 23:08

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Mac napisał(a):A czy Ja napisałem że się nie da?? Da się, ale to nie to co rampage formula czy dfi lanparty.

wiesz no ja nie jestem az takim super overclocerem, poprostu jak moge i mam dobry sprzet to podkrecam ile moge, a poza tym co z tego ze mialbym np rampage formule jak i tak uzyskal bym podobne wyniki jak na gorszych plytach, najlepsza plyta jaka narazie kupilem to p5q deluxe i jestem z niej bardzo zadowolony, ale poza mozliwosciami oc ma ona tez bardzo duzo innych opcji ktorych ja nie uzywam i sa mi zbedne wiec mozna powiedziec ze troche przeplacilem wiec teraz nie chce przeplacac i kupic cos co mi wystarczy do dobrego oc i do niczego wiecej :) ( a tak przy okazji dodam ze zmienilem troche w sprzecie jak widac po opisie i bardzo polecam cooler master v10--- to tak poza tematem :) )
Awatar użytkownika
neoono
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Cze 2008, 17:34
Miejscowość: Siedlce (mazowieckie)

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]