TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

po zrestartowaniu komputera nie ma grafiki !!

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Jakiego producenta masz kartę graficzną ?

AMD (RADEON)
2
33%
Geforce
4
67%

Razem głosów : 6

po zrestartowaniu komputera nie ma grafiki !!

Postprzez toom18 » 21 Mar 2008, 23:01

PostUA:

Czasami gdy instaluje jakiś program a program prosi o ponowne uruchomienie komputera uruchamiam ponownie a gdy się się zrestartuje w biosie tam gdzie jest napisane jaka karta graficzna zamiast liter są znaki zapytania labo coś innego ! A gdy sie wczyta Windows jest tak jak by nie było zainstalowanej grafiki !!!!! co mam zrobić żeby tego nie było ? dodam jeszcze ze zrobiło się tak po zaktualizowaniu biosu płyty głównej !! a bios na 100% bobrze wgrałem !! morze jest jakiś nie oficjalny bios do mojej płyty głównej jak tak to bym bardzo prosił ?! Moja płyta główna to Foxconn P 35a a karta graficzna Palit GF 8600gt ! Bardzo proszę o pomoc ! :D :twisted:
Awatar użytkownika
toom18
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2008, 22:29
Miejscowość: a z Lublina

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]