Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

POBIERANIE MUZYKI W IE

31 Paź 2005, 19:16

mam taki problem bo gdy napoczatku uzywania netu nie chcący zaznaczylem zeby mi muzyke nie ściągało tylko otwieralo i teraz za kazdym razem gdy klikne lewym na jakis plik mp3 to on nie jest sciagany tylko sciaga go to tempu i leci w winampie potem, wiecie pewnie o co chodzi i wkurza mnie ciagłe klikanie prawym i zapisz jako bo nie w kazdym przypadku to działa :/ i szukalem w IE gdzie to mozna zmienić żeby mi ściagało a nie pobierało i nie moge znaleźć :/ mam nadzieje że ktoś z was wie :)

31 Paź 2005, 22:51

używasz IE :?: sciagnij Opere... 100 razy lepsza.... :wink: pzdr.

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Opera.html

01 Lis 2005, 14:57

no mam IE i Opere :P ale wiecej używam IE bo sie już do niego przyzwyczaiłem a rzadko siadam na Opere :)

01 Lis 2005, 20:03

Qoopot napisał(a):no mam IE i Opere :P ale wiecej używam IE bo sie już do niego przyzwyczaiłem a rzadko siadam na Opere :)

No właśnie przyzwyczaiłeś się do Explorera, ale ja bym Ci jednak radziła przerzucić się na Opere albo Mozille Firefoxa.
Wcale nie jest trudny do obsługi.
http://www.mozilla.org/ <------- link do polskiej wersji MF
[link został usunięty; nieaktualny] <-----a tu poczytaj sobie dlaczego warto przestać korzystać z IE :-)

Pozdro

01 Lis 2005, 20:17

IE jest do bani. Opera jest the best ustaw se ją jako dobyślna przeglądarka i jest git :D

01 Lis 2005, 20:23

No raczej bym się kłociła ja tam wole MF, ale w jednej sprawie się zgadzamy, że Explorer jest do bani;-)

01 Lis 2005, 20:55

na mozille sie raczej nie przerzuce bo nei zbyt mi podchodzi bardziej już na Opere :)

ale najbardziej wkurza mnie w operze ze to okno do przegladania jest z denia małe a w IE dużo większe

02 Lis 2005, 13:50

Qoopot
Do wszystkiego się można przyzwyczaic, chyba lepiej się na początku pomęczyć z nową przeglądarką i używąć tej lepszej, niż całe życie pracować na jednej przedpotopowej ;-)

Pozdro

02 Lis 2005, 16:23

w sumie to prawda :) ale jakoś nie wiem czy sie całkowicie przerzuce na Opere :609:

02 Lis 2005, 17:19

Jak sie przezucasz na inna przegladarke to na jedną najlepiej. Sam wiem z wlasnego doswiadczenia ze najlepiej pracuje sie na jednej przegladarce :wink: oczywiscie najlepiej na Operze :grin:

uzywam tez Mozilli zwyklej (nie firefox) ale tylko do Gier Online (dokladniej na Bilard8) na Wirtualnej Polsce :) a tak to tyyylko na Operze 8.5 PL 8) pzdr.
Wyślij odpowiedź