mam do dvd dwuwarstwowej ślub siostry ale czysta płyte jest dośc droga, dało by sie odpalić film na komputerze z dwoma monitorami np na jednym normalny pulpit ale na drugim odtwarzam film mam karte tv z wejściem i wyjściem s-video i chodziło by mi o to żeby puścić ślub na monitorze w jakims tam odtwarzaczy i podpiąc wyjściem tv-out z kompa do wejścia tv-in w kompie i nagrac np cinema powerem tak jakby m podpią standardowy dvd player do komputera z pobierał obraz który w nim leci (na zasadie pobierania z tv tunera), ??
chodzi mi o to zeby zgrac ten ślub podczas odtwarzana jakims programem (zapewne bedzie mniej miejsca zajmował niż ta dvd dwuwarstwowa. jak sądzicie da sie tak zrobic zeby nie było zadnych spięc itp?? ja myslałem na d tym zeby podpiąc dwa monitory na jednym nadzorowac prace nagrania itp a jakims programem np cinema power albo movie meakerem pobierac obraz z tego drugiego minitora ?? da sie tak zrobić??
jeszce jedno gdy nagrywam jakiś program np. magnetowidu na pc przez power cinema (cinema power) to mam podpiete audio przez mikrofon ale w programie mam ustawione źrudiło audio na mikrofon ale jak nagrywam i potem odtwarzam to nie mam dźwieku ? dlaczego jak to mozna zmienic w programie jest ustawione na nagrywanie dźwieku z wejścia mikrofonu.