przez LucaS » 10 Sie 2007, 23:13
UA:
Niestety jest to normalnie przy NEOSTRADZIE. Jedynie można troche to zniwelować, otóż jak instalujesz neostrade, to nie instaluj strefy neostrada tp (tego niebieskiego okienka) tylko same stery. Aby zainstalować same stery, wejdz w cdrom i odnajdz folder Drivers a w nim sterowniki do sagem fast 800. Odpal exe i sterowniki same sie zainstalują. Na pulpicie stworzy sie ikonka Internet ADSL, kliknij na nie, ustaw login i haslo. Potem zainstaluj program AutoConnect (bardzo dobry program, na przyklad gdy neostrada sie rozlaczy - on sie polaczy na nowo, przydatne w nocy. Do tego jeszcze dzieki niemu laczysz sie automatycznie przy starcie systemu)
Problem pewnie bedzie wystepowal dalej, ale na pewno w mniejszej czestotliwosci.
Sprawdź też jaki masz modem (model sagema albo thompsona pod spodem). Ja mamsagema model E4 i na nim praktycznie w ogole nie mam rozlaczen (jedynie po 24h - automatycznie juz tak jest ze sie neostrada rozlacza). A gdy mialem model E2t i najnowsze sterowniki - dalej mi sie czasami rozlaczało.
Było, minęło...