TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pochwal sie samochodem

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez skylinegtr » 29 Mar 2006, 14:55

PostUA:

Przestrzeń napisał(a):
skylinegtr napisał(a):No dobra , masz M3 z 1999 roku 3.2 silnik. i "tylko 240 " koni..... Może chodzi Ci o kilowaty?

Wiesz mi nie o to chodzi że kozacze, bo ten kto ma BMW to juz kozak jest. Poprostu te auto jest ładne pod względem wizualnym i ciężko pracowałem na niego.

Rozumiem :wink: Mnie sie marz Nissan Skyline GTR R34 V spec II chociaż M specem tez bym nie pogardził:)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]