TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

poczta z mozilli thunderbird a the bat

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

poczta z mozilli thunderbird a the bat

Postprzez freesamen » 22 Mar 2006, 23:47

PostUA:

obslugiwalem poczte mozilla thunderbirdem

mialem wczoraj formata

i teraz nie wiem czy gdybym sobie zainstalowal the bat to czy moglym odtworzyc sobie te maile ktore mialem wczesniej ?

czy the bat jakos inaczej koduje te pliki niz thunderbird?

jak to jest?
przeczytaj e-booka pt. "Kasyna zawsze wygrywają?"
freesamen
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sie 2005, 13:00

Postprzez tomasso81 » 05 Kwi 2006, 16:13

PostUA:

Witam :)
Patrzę tak na twego maila i się zastanawiam czy dobrze myśle. Ale wydaje mi się że poczta twoja jest na tojej skrzynce (koncie)na jaimś tam serwerze. Programy natomiast takie jak "Mozilla Thunderbird" ... etc, służą tylko do czytania tej poczty ze skrzynki no i zalezy jakie tam masz opcje. Jeżeli nie skasowałeś wcześniej maili na skrzynce to one dalej tam są i nieważne jakim programem je bedzięsz otwierał. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam :D :grin: :) :smile: 8) :lol: :wink:

Respect
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 14:26
Miejscowość: Kraków

Postprzez iwan10 » 05 Kwi 2006, 17:03

PostUA:

tomasso81 napisał(a):Witam :)
Patrzę tak na twego maila i się zastanawiam czy dobrze myśle. Ale wydaje mi się że poczta twoja jest na tojej skrzynce (koncie)na jaimś tam serwerze. Programy natomiast takie jak "Mozilla Thunderbird" ... etc, służą tylko do czytania tej poczty ze skrzynki no i zalezy jakie tam masz opcje. Jeżeli nie skasowałeś wcześniej maili na skrzynce to one dalej tam są i nieważne jakim programem je bedzięsz otwierał. Takie jest moje zdanie.

Respect

Tak, spróbuj sie zalogowac bezposrednio z www. Jak tam beda twoje maile to znaczy ze ich nie skasowałes i nadal bedą dostepne we wszystkich programach pocztowych.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez kukaszr » 06 Kwi 2006, 10:14

PostUA:

zazwyczaj jak ktos sciaga meile przez jakis program <np. mozille> na swoj pc to nie zostaja juz na serwerze operatora... jak dotad spotkałem się tylko z gmailem ktorego polecam
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]