przez koksek9 » 27 Lis 2015, 18:19
UA: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0 Iceweasel/38.4.0
Chyba niezbyt się znają na pecetach skoro piszą, że USB z panelu przedniego jest z MB skoro to jest z obudowy i to się podpina do MB, poza tym APU jest mało wydajne, a do tego na płytce z Win 7 jest napis "32-bit software only" i na tym obrazku widać CD-Key do Win 7 Pro. kolejny cytacik: "Z tym zestawem każda gra będzie działać płynnie.
Nie musisz sie juz martwic o swoja konfiguracje , gdyz jest ona juz wystarczajaco mocna aby obsluzyc takie gry jak :
CRYSIS 3 - GTA 4 - Need For Speed : SHIFT
Call Of Duty 6 Modern Warfire 2 - Resident Evil 5
Fifa 2014 - Gears Of War - Battlefield 3,4
Zakres detali na poziomie niskim , średnim" nie znam gry "Call Of Duty 6 Modern Warfire 2" jest Modern Warfare 2 jak już poza tym MW2 wymaga Pentium 4 3,2GHz i grafikę 256MB więc powinno chodzić na ultra/high. I jeszce trzy cytaty: " Tylko u nas nowy system Windows7" - od kiedy Windows 7 jest nowy? nowy był 5 lat temu, "Specialnie dla naszych klientów uruchomiliśmy opcję UPGRADE pozwalającą na samodzielną modyfikację lub rozbudowę zestawu o nowe elementy" - czyli jeśli kupię w innym miejscu dodatkowy RAM będę musiał zapłacić za to, że chcem go wsadzić do swojego kompa? I ostatni: "Przetestowany zestaw komputerowy bez plomb" - komputer jest nowy ale jest używany yyy o co biega? bez plomb czyli mogę rozebrać kompa i go tak trzymać i jak coś pójdzie (na gwarancji to go złożę i mi uznają gwarancję czy może jej nie dają? A co do dysku to nie jestem pewien czy nie będzie mulił (fragmentacja).