Nie wiem jak mogę się porozumieć z grupą "SKIDROW"....więc tu chciałbym podziękować tej wspaniałej grupie za udostępnianie gier,programów dla ubogiej części urzytkowników komputerów!
Może to nie jest popularne obecnie w dobie Uni Europejskiej gdzie walczy się z piratami i chroni się prawa autorskie miliarderów zarabiających na grach czy programach komputerowych to ja zarabiając w naszym "pięknym" kraju 5,50 na godzine nie kupie sobie gry czy programu z np.Empiku..czy gdzie kolwiek bo...mnie poprostu nie stać!! I grupe "SKIDROW" uważam za swoistego Janosika, który odbiera bogatym i daje biednym!! A ci których stać na kupowanie tak drogich(w Polsce)gier sie strasznie burzą to niech wiedzą że te wszystkie firmy produkujące programy czy gry z głodu nie umierają mają tyle,że nawet wy jak byście się dowiedzieli to by wam szczena opadła i nogi się ugieły! i żadne piractwo nie umniejszyło by ich dochodów!Chciałbym mieć 1% z dochodów np.Microsoftu,Ubi Softu....czy wielu,wielu innych tak strasznie walczących z piractwem....HE!HE!HE!...Naszczęście jest Rosja która ma gdzieś te wszystkie zakazy i prawa autorskie!!...SKIDROW górą!! Tak trzymać!!
Pozdrawiam!