TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Moja karta graficzna to Radeon X1550. Wcześniej miałem GF7300Le. Obie wydają mi się dobre choć lepsza by się przydała. Nie oceniam grafy Dawida bo nie znam się na tym.
A oto i moja
Jak narazie jestem z niej zadowolony ale przytrafiła mi się okazja do kupna po niskiej cenie GeForce 8800 Ultra (768MB).
A co Dawid do twojej grafy to na starym kompie wiem że miałem którąś z serii 6 (64Mb)ale nie pamiętam dokladnie już modelu ale bylem z niej zadowolony.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Kto słyszał o takiej karcie? Takie pytanie zadałem no bo nikt z moich znajomych nic o takiej nie wie, a ja mam taką w kompie ;p Jeżeli chodzi o moją opinie na jej temat no to super sie sprawuje. Co wy o niej sądzicie?