TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Polisa AC - co sądzicie?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Polisa AC - co sądzicie?

Postprzez Yarumal » 21 Gru 2016, 21:29

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Witam, mój syn zdał w zeszłym tygodniu prawo jazdy. W związku z tym wierci mi przysłowiową dziurę w brzuchu, żeby mu pożyczyć auto.. Mam dosyć nowy samochód (2012 r.), dbam o niego itd. Dlatego też zacząłem sobie przeglądać na
Kod: Zaznacz wszystko
http://panoramafirm.pl/blog/ubezpieczenia/ubezpieczenie-ac-samochodu-jak-wybrac-i-czy-jest-obowiazkowe.html
opcję AC. Czy myślicie, że AC pokryje szkody, kiedy auto będzie użytkował młody kierowca? Czy ewentualne koszty naprawy są warte wykupienia dodatkowej polisy?
Yarumal
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Gru 2016, 21:27
Sprzęt: lenovo

Re: Polisa AC - co sądzicie?

Postprzez pozyczkasa.pl » 22 Gru 2016, 13:13

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko

ubezpieczeń AC jest sporo na rynku I róznią się nie tylko kwotą ale również warunkami( sumy ubezpieczenia, itd). Wybierz takie, które tobie bedzie odpowiadac. Może się też udać do brokera ubezpieczeniowgo I wyliczy Ci składki.
pozyczkasa.pl
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Sie 2015, 18:50
Miejscowość: Kraków
Sprzęt: DELL

Re: Polisa AC - co sądzicie?

Postprzez eMagic » 21 Lut 2017, 19:38

PostUA: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 10_2 like Mac OS X) AppleWebKit/602.3.12 (KHTML, like Gecko) Version/10.0 Mobile/14C92 Safari/602.1

Pokryje ale trzeba podać ze jest drugi młody kierowca i automatycznie składka podskoczy w górę.
eMagic
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2017, 19:25

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]