Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.
19 Wrz 2008, 23:19
a ja słucham właśnie nowej molesty i ku mojemu zdziwieniu płytka dobra....miłe zaskoczenie....ciekawe teksty, bity też całkiem całkiem.....ogólnie w porządku ;]
pozdro! %
23 Wrz 2008, 20:23
No dobry materiał Molesty i kumpli...
Fajna też jest płytka Lilu, "La".
23 Wrz 2008, 21:58
Ja natomiast nową produkcję Molesty odbieram przeciętnie. Kilka numerów przypadło mi do gustu i nic po za tym
24 Wrz 2008, 16:08
ale jest zdecydowanie lepsza od NNMN........
Lilu też całkiem całkiem.....
08 Paź 2008, 22:11
Abradab - Ciezko Jest Zyc Lekko feat. Gutek - bardzo przyjemny kawalek, szczegolnie dzięki Gutkowi, świetna nawijka dAb'a.
09 Paź 2008, 16:31
z nowego Daba podoba mi się tylko kawałek "Minimum"......nowa płytka Jamala bardzo fajna a SSDI rozku*wia na maxa!....
teraz czekam na płytkę Fisza i Emade "Heavi Metal", Bezimienni "Walka" i Massey "Człowiek z blizną" (zmieniłem zdanie co do niego i ciekawy jestem tego materiału ;])
pozdro!
09 Paź 2008, 16:46
O nawet nie wiedziałem, że Jamal nową płytę wydał... ale to temat na inny wątek, bo ten jest o rapie a nie o reggae
Fisz pewnie jak zwykle wyda bdb płytę, to jeden z lepszych jak dla mnie raperów w Polsce który trzyma równy poziom jak Ostry czy Eldoka.
Bezimiennych dobrze nie znam, "Grande" przesłuchalem chyba z raz i nie zaciekawiła mnie. A Massey to dla mnie jedna wielka niewiadoma.
19 Paź 2008, 16:49
nie no ja to strasznie czekałam na Pezeta i Małolata ale widzę ze nic sięnie dzieje ostanio . a po za molesta ( ktora bardzo mnie zawiodła) w tym roku nie szykuje się nic dobrego . niesetety . hip hop is dead!?
19 Paź 2008, 16:52
Bozz napisał(a):Ja natomiast nową produkcję Molesty odbieram przeciętnie. Kilka numerów przypadło mi do gustu i nic po za tym
mi też spodziewałam się czegoś mocniejszego ;]
28 Paź 2008, 21:25
martha napisał(a):Bozz napisał(a):Ja natomiast nową produkcję Molesty odbieram przeciętnie. Kilka numerów przypadło mi do gustu i nic po za tym
mi też spodziewałam się czegoś mocniejszego ;]
To prawda że "nowa" Molesta to już nie ta co w 98, ale przecież nie będzie wszystko takie same
moim zdaniem jest to ich najlepsza płyta pod względem zarówno tekstowym, muzycznym i technicznym. Porównajcie sobie warstwę tekstową i muzyczną na "Skandalu" z najnowszą produkcją, przez te 10 lat chłopaki zrobili ogromny progres. Trochę mnie śmieszą komentarze ze ta płyta jest słabsza od pierwszej.ale pytam: pod jakim względem jest słabsza?.