Las Venturas Live Role Play - już wkrótce!Już wkrótce będziemy mogli zaprosić Was do gry na świetnie zapowiadającym się serwerze, oraz jednym z niewielu polski serwerów Role Play z akcją w Las Venturas! Nawet nie myśl o tym serwerze w kategoriach kolejnego Role Play. Pracujemy nad innowacyjnymi rozwiązaniami, które będą nas wyróżniały spośród innych serwerów Role Play. Chcemy zagwarantować Wam porządną dawkę oryginalnej rozrywki na serwerze. Chcecie wiedzieć coś więcej?
- Jednym z naszych założeń jest nierozdrabnianie frakcji - nie dzielimy frakcji takich jak pd na pd, fbi, swat, czy ng. Wychodzimy z założenia że w kupie tkwi siła (kupe nikt nie ruszy bo śmierdzi)
- Oryginalny pomysł na frakcje przestępcze - istnieje tylko jedna handlująca bronią, postanowiliśmy wkorzystać nagromadzenie kasyn w Las Venturas i.. wszystkie mafie będą powiązane z jakimś kasynem!
- Cechuje nas otwartość na graczy - to gracze ustalają zasady, zakładają nowe frakcje i rzucają pomysłami na prawo i lewo
Systemy zainstalowane na serwerze:System wypadków
System chorób powiązany z codziennością
Ponad 80 domów z możliwością dodania kolejnych
System biznesów
System aut
System automatycznych zdarzeń (wypadki etc)
System przedmiotów
System respektu
System zapisu uszkodzeń każdego auta
Frakcje:Już wspomniałem o frakcjach przestępczych oraz o rozdrabnianiu frakcji. Teraz rozwinę w kliku zdanich temat: aktualnie na serwerze znajdują się takie frakcje jak: San Andreas Polic Dept., San Andreas Metropolitan Emergency Rescue System, Fire Dept. of San Andreas, Rząd Stanu San Andreas(przejmujący obowiązki DMV), San News, oraz Sanitary Andreas.
Zobacz serwer!Już teraz możesz zobaczyć zapowiedz naszego serwera na screenach, wystarczy że klikniesz przycisk "zobacz zdjecia". Chcesz zobaczyć serwer od wewnątrz? Napisz do mnie meila/odezwij się na skype i zapisz się do udziału w beta testatch! Naturalnie każdy kto pomoże w rozwoju serwera zostanie nagrodzony!
Poszukujemy!Już wspomniałem, że poszukujemy beta testerów, ale nie wspomniałem o tym, że potrzebni nam są też liderzy oraz Administratorzy! Jeśli jesteś zainteresowany piastowaniem, którejś z tych pozycji zapraszam do rozmowy skype. Przydał by się też jakiś sponsor (nawet jednorazowy) na opłacenie hostingu z ogserwer (tylko 30zł).
Kontakt:Skype: AlluHanzo (tylko gdy dostępny)
email:
[email protected] (polecam zawsze)
Zdjęcia o których mowa można zobaczyć na naszej stronce Internetowej.
ZAPRASZAMY DO DYSKUSJI:
www.lvl-rp.pl