taki koleś na innym forum mi tak napisał
"Najlepsza jest karta SkyStar2. Kiedy wepniesz ją do komputera musisz jeszcze podpiąć antenę - taką jak do zwykłego dekodera (talerz + konwerter). Instalujesz/ściągasz oprogramowanie i oglądasz, ale tylko kanały niekodowane, czyli TVP i Polsat odpada... Z tego co wiem, to zabezpieczenia Cyfrowego Polsatu zostały złamane, więc wystarczy tylko znaleźć klucze, wstukać i oglądać, ale to już jest piractwo, więc tu Ci pisał dokładnie nie będę. Jak chcesz więcej info (stronki z kluczami, tutkami i softem) to PW lub GG.
BTW. Ze swojej strony dodam, że też kiedyś myślałem nad zakupem karty DVB do kompa (wtedy klucze Polsatu były ogólnie dostępne - jeszcze gdzieś na wiosnę), ale ta "promocja" była krótka i niedługo potem klucze zniknęły, a że długo ich nie było (pojawiły się jakiś tydzień czy dwa tygodnie temu), to zdecydowałem się na legalność i kupiłem dekoder Cyfrowego Polsatu z Pakietem Familijnym (35 zł/miesiąc). Mam go już jakieś 5 miechów i nie żałuję - kanały, które dostaję w zupełności mi wystarczają "
I teraz ze ja mam w domu Cyfrowy Polsat full pakiet , nie mógł bym pościć jakiegoś kabla podpiąć do dekodera czy jak żeby nie kupywać nowego dekodera dla kompa i 2 anteny na dom bo to by był chore xD ( ten mam dekoder
http://www.cyfrowypolsat.pl/index.php?i ... 6&s_id=kat )