TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pomocy......flash

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

pomocy......flash

Postprzez kuba88 » 21 Wrz 2005, 14:00

PostUA:

siemka,
chce sciagnac flash ale nie wiem z kad

moze mi ktos podeslac jakas stronke z ktorej mozna sciagnac??

ten programik do grafiki itp...

z gory fanx:D:D:D

ma ktos spolszczenie do FLASH MX??
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez Hpest » 25 Wrz 2005, 16:10

PostUA:

Ja równiez bym potrzebował podobny programik do tworzenia grafiki przestrzennej. sciagnołem ostatnio , wykonałem grafike ale nie dało sie zapisac..nie wiem o co w tym chodziło.a była to wersja pełna.
jak wiecie co mam na mysli to napiszcie i dajcie jakis link do downlaod.
moze byc tez wersja płatna to sobie cracka cay'a sciagne.
narq
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez glizdu » 26 Wrz 2005, 16:38

PostUA:

OJ ludzie ludzie, nie wpadliście na pomysł żeby poszukać na instalkach? Czy tylko piszecie żeby nabijać punkty?
A oto link https://www.instalki.pl/download/progra ... ika/flash/ Tutaj są różne wersje Flashy. A jak nie ma jakiegoś programu na instalkach to proponuje użyć programu p2p jak np. emule, kaza itp.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez Hpest » 27 Wrz 2005, 13:25

PostUA:

No loos dzieki za linka.
Jakos nie pomysłałem ze na instalkach moga sie one znajdowac a co do tego czy piszemy aby nabijac "punkty"...hmm zastanówmy sie najpierw nad słowem "punkty" :roll: .HMMM??Co według ciebie oznacza słowo "punkty""glizdu"???
A moze masz na mysli "Posty" tylko nie potrafisz tego napisac???
Nie nie pisze po to aby zwiekszyc ilosc postów na moim koncie poniewaz do niczego to nie dązy.A ty "glizdu" na drugi raz zanim cokolwiek napiszesz zastranów sie z 3 razy i przedewszytkim dobrze sformołuj swoja wypowiedz.Gdyz my nie gramy w koszykówke ani w siatkówke aby zdobywac "punkty" byc moze tobie z tym to sie wiaze ale to juz twoja sprawa.
Jak bys nie widzial szukalismy programu do tworzenia i obrubki grafiki,lecz "kuba" jak i ja nie znalismy zadnej nazwy takiego programu , wiec nie wiem skad z twojej strony nawiazanie do programów p2p.

Pozdrawiam*Hpest
Image
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez glizdu » 27 Wrz 2005, 14:09

PostUA:

Hpest napisał(a):do tego czy piszemy aby nabijac "punkty"...hmm zastanówmy sie najpierw nad słowem "punkty" :roll: .HMMM??Co według ciebie oznacza słowo "punkty""glizdu"???.
Jak bys nie widzial szukalismy programu do tworzenia i obrubki grafiki,lecz "kuba" jak i ja nie znalismy zadnej nazwy takiego programu , wiec nie wiem skad z twojej strony nawiazanie do programów p2p.

Od raz sprostujmy żeczywiście chodziło mi o posty a nie o "punkty" sorka za to. A teraz to drugie sprostujm, a skad nawiązanie do p2p? A stąd, że ich źródłach sa ogromne i w nich znajdziesz praktycznie wszystko.
I takie pytanko do ciebie Hpest co to znaczy roll? Wiem że jest coś takiego jak rofl a nie jak roll.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez Hpest » 27 Wrz 2005, 17:05

PostUA:

Wiem ,ze w programów typu szybkiej wymiany plików p2p, mozna znalesc dosłownie wszystko lecz mnie to nie interesuje poniewaz zadko kozystam z tego typu programów.Wole napisac na forum i wiedziec ze uzuskam wyczerpujace info o danym programie oraz ktory za co jest dobry i skad go sciagnac. A pozatym na p2p łatwo załapac infekcje róznego typu.
A co do roll oraz rofl to nie mam pojecia o czym mówisz??
:roll:

pozdro*Hpest 8)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez maly » 12 Paź 2005, 12:13

PostUA:

jak potrzebujesz dobrego programu do grafiki 3d to sciag sobie 3ds max :)
Maly
maly
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Paź 2005, 11:13

Postprzez Hpest » 13 Paź 2005, 18:45

PostUA:

Hehe no wiesz nie zamiezam sciagac programu o którym kompletnie nic niewiem. Moze cokolwiek mi o nim napiszesz skoro jest az tak bardzo dobry. :wink:

Pozdrawiam*
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników