TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pomocy

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Pomocy

Postprzez pablo4400 » 19 Cze 2007, 10:40

PostUA:

Chciałem zwrócić się do kogoś (kto nie jest zamieszany w sprawe) o pomoc. Pewna grupa nie chce mi dać spokoju. Kiedyś troche narobiłem śmieci, ale od wczoraj gdy odpisuję na jakiś post normalnie to zawsze ktoś z tej grupy zaczyna mnie onrażać i krytykować. Kto nie jest w to zamieszany niech powie co o tym sądzi.
Awatar użytkownika
pablo4400
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Cze 2007, 20:56
Pochwały: 3

Postprzez fiedzio » 19 Cze 2007, 14:57

PostUA:

Większość dałaby Ci spokój gdyby te Twoje ostatnie wypowiedzi (posty) były zgodne z regulaminem, a nie zwyczajny spam, offtopicowanie... Ludziom nerwy puszczają, że w ciągu ok. 3 dni na forum taki syf sie zrobił, że się wytrzymać nie da... Przykład? Dziś patrzę na temat o kluczu licencyjnym do Avasta, a tu widzę: piszesz post, który jest prawie żywcem skopiowany jak parę postów wyżej...
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:29
Miejscowość: Zajęczniki

Postprzez kukaszr » 19 Cze 2007, 15:09

PostUA:

1) głupi temat
2) jak ci ma ktoś pomóc? kupić kwiaty? pogłaskać po glowie?

przykładek the best'ciarskiej wypowiedzi jest odpowiedź na pytanie w temacie {gg} jaki to program...

napisałeś: Musiał pewnie pobrać program do zmieniania statusu, a jest pare ich

w 100% bezwartościowy post! jeżeli znasz ich parę dlaczego odrazu nie napiszesz nazw... trool
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez zYGuś » 19 Cze 2007, 17:21

PostUA:

Cięszka praca :arrow: ludzie cie szanują
szacunek :arrow: zaufanie

tak jest w moim przypadku :D

bez szacunku ludzie będą tobą pomiać :)
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez LucaS » 19 Cze 2007, 17:39

PostUA:

Może zadzwoń pablo, na niebieską linię. Poradzą Ci co i jak.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez pablo4400 » 19 Cze 2007, 17:50

PostUA:

Tak tylko że co ja nie napisze to cała ta banda zaczyna to krytykować, ale jakby teraz zarejestrował się nowy użytkownik i by napisał coś podobnie to by się nikt do niego nie rzucał ot i cała prawda.
Awatar użytkownika
pablo4400
Postujący
Postujący

Postprzez fiedzio » 19 Cze 2007, 18:01

PostUA:

Jak ty jesteś taki mądry i myślisz, że się uwzięliśmy na ciebie z powodu tych debilnych postów i nie będziemy zwracali uwagi na innych to się grubo mylisz... Każdy użytkownik wie, że jest takie coś jak regulamin, netykieta itp... A takim co nie wiedzą co to jest, to potrafimy przyczepić się do momentu, aż zacznie żyć zgodnie z reg~ i net~... Te działania mają na celu zrobić z takiego "neo kida" użytkownika forum, który jest przyjazny dla otoczenia forum! Tzn., że po takim czymś masz się zmienić, nie pisać debilizmów, offtopów itp, tylko pisać na temat, nie odbiegać od niego itp...

Mam nadzieję, że wyciągniesz z mojej wypowiedzi jakieś wnioski...
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Postprzez pablo4400 » 19 Cze 2007, 18:10

PostUA:

To niech mi ktoś da drugą szansę proszę. I jak popełne jakiś błąnd to niech mi ktoś wtedy powie że naprzykład w czymś popełniłem błąd. A zaras się rzucają do gardeł. I spytaj się wszystkich czy ktoś chociasz mi da 2 szansę.
Awatar użytkownika
pablo4400
Postujący
Postujący

Postprzez fiedzio » 19 Cze 2007, 18:18

PostUA:

Już miałeś swoją szansę przecież... Nie pamiętasz tematu Mefista, w którym napisałeś
pablo4400 napisał(a):No to mówie sory już tak nie będe robił :sad: :(

Jednak od napisania tego cytowanego postu nic się nie zmieniło, więc raczej 3ciej szansy nie dostaniesz...
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Postprzez destyny » 19 Cze 2007, 19:05

PostUA:

Ja to już nie zwracam uwagi na to co On pisze i też wam radze. On po prostu chce być w centrum uwagi dlatego też pewnie założył taki temat , może za zadanie dał sobie napisać do końca tygodnia 200 postów.

Mówię wam dajcie sobie z nim spokój bo to i tak nic nie da , niech sobie pisze co chce w ty po prostu udawajcie ze nie widzicie jego postów. To Go na bank zaboli :] .

P.S. Tutaj macie przykład o co mi chodzi ;) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez kukaszr » 19 Cze 2007, 20:12

PostUA:

To niech mi ktoś da drugą szansę proszę

po co ci kolejna szansa... wez nie pisz debilizmów i zniknij z forum na 5 dni zeby cie wszyscy zapomnieli ;]

pzdr... ostatni taki jak Ty dostał bana, DEAN czy jakoś tak ;]
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]