TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

POMOCY !!!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

POMOCY !!!

Postprzez Hakira » 05 Sie 2005, 17:32

PostUA:

Siemka wszystkim....Słuchajcie, mam WIELKI problem z moim eMulem !!! :(
Zaopatrzyłam się w wersję eMule Plus 1.1d. gdyż powiedziano mi,że jest OK...Sęk w tym,że chyba nie jestem dobra w te klocki,bo przy mojej Neostradzie 128 kb/s wredny osioł ściąga z oszałamiającą prędkością 0,1-3,5 (i to tesh bardzo rzadko!!!) :shock: :cry: Proszę,napiszcie mi,jak prawidłobwo powinnam skonfigurować ten programik,żeby przy moim łączu osioł pobierał z maksymalną szybkością... :?

Z góry dziękuję!!! :!:
ekhm...emm...hmm...
Awatar użytkownika
Hakira
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2005, 15:36
Miejscowość: Warszawa

Postprzez zebra » 05 Sie 2005, 18:32

PostUA:

Powtarzasz się :wink: . Spróbuj ściągnąć eMule v0.45b (www.instalki.pl-->p2p). Aplikacja jest nieco łatwiejsza do konfiguracji. A o szczegółach, możesz poczytać tutaj, bo temat na forum już był. Odnośnik do tematu: http://www.instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=1473 Dobierasz odpowiednie ustawienia (Neostrada) dla swojego łącza i koniec! Przy czym warto podkreślić, że ustawienia nie zawsze kończą się sukcesem. Ale warto spróbować. W końcu nic nie tracisz. Powodzenia!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Hakira » 06 Sie 2005, 01:56

PostUA:

Dzięki, ściągnę poleconą wersję...lecz mam pytanko,czy można coś zrobić,żeby w momencie zmiany wersji (Uninstall-install) nie usunęły się niepełne transfery-jest szansa,żeby nowy osioł zakończył niedokończone transfery,czy wszystkie przepadną?
ekhm...emm...hmm...
Awatar użytkownika
Hakira
Forumowicz
Forumowicz

NIestety znów problem

Postprzez Hakira » 09 Sie 2005, 03:16

PostUA:

Wiesz,Zebra, skorzystałam ze wskazówek,jakich udzieliłaś Glizdu, ale niestety chyba to nie poskutkowało..na tej wersji ściąga mi z szybkością od 30 b/s !!! Bezmała...faktycznie,przez sekundę doszło z łaski swojej do 12 KB/s,lecz to był wyjątek...niestety w moim przypadku ten muł osiąga raczej ewidentnie niskie pułapy ;( Już nie wiem co robić... :cry: :cry:
ekhm...emm...hmm...
Awatar użytkownika
Hakira
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kuba14 » 09 Sie 2005, 08:37

PostUA:

Musisz chwile poczekać i udostępnić więcej danych dla innych użytkowników! Mi ściąga teraz z prędkością 20-50 KB/s a jeszcze 3 tygodnie temu ściągałem z podobną prędkością jak ty. A więdz chwile p-oczekaj i udostęnij jak najwięcej danych!
Młody programista
Awatar użytkownika
kuba14
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Sie 2005, 22:33
Miejscowość: z Brzozowa

Postprzez Hakira » 09 Sie 2005, 11:30

PostUA:

Nio mam nadzieję,że masz rację...powiedz mi jeszcze jak możesz jedną rzecz-co powinnam zrobić,żeby mój osioł nie miał czarnej przepaski w tray'u? Czy takie coś też ma wpływ na transfer? Jak to zmienić? <obiło mi się o uszy,że podobno to związane jest z ID,ale czym to się je :? >

Aha..i jeszcze jedno pytanko-czym dokładnie jest Kad i dlaczego u mnie przez cały czas wyświetla,że Kad jest podłączany,a nie podłączony jak eD2K..:?:

Dzięki za pomoc :oops: :)

Ech..nio i jeszcze w takim razie, cóż mam uczynić,żeby mieć HIGH IP... Czy dobrze zrobiłam wyłączając UDP (test filed) :?:
ekhm...emm...hmm...
Awatar użytkownika
Hakira
Forumowicz
Forumowicz

kompletna klapa ;(

Postprzez Hakira » 10 Sie 2005, 00:31

PostUA:

Qrcze...ten muł zupełnie nic już mi nie ściąga..nie rozumiem...udostępniłam chyba wszystkie swoje pliki łącznie z program&settings-razem będzie jakieś 6-7GB,a tu teraz już nawet 5bajtów nie chce mi ściągnąć ;( Inni oczywiście zasysają ile się da-nawet do 18KB/s !!!
!!!PARANOJA!!!

Czo jeszcze źle robię...I co tu począć...
ekhm...emm...hmm...
Awatar użytkownika
Hakira
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]