TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pomocy :(

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

pomocy :(

Postprzez keps » 11 Lis 2005, 23:07

PostUA:

mam problem chcem nagrać pyte audio na dysku mam pliki .mp3 a mussze miec .cda nagrywalem przez rozmaite programy ale coś nie wychodziło może jest taki program który zmienia pliki .mp3 na .cda niewiem co sie stało z moim nero kiedys wypaliłem płytke audio bezpośrednio z .mp3 przez nero a teraz jakoś niemogłem tego zrobić pomocy zepsułem se 3 płytki :cry: :cry:
Rozdaje zaproszenia do gmaila mam ponad 100 zaproszeń...
NAJPIERW SZUKAJ W GOOGLE POTEM ZADAWAJ PYTANIA!!!!
<<<< www.google.pl >>>>
Awatar użytkownika
keps
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 01:02
Miejscowość: z neta

Postprzez Hpest » 11 Lis 2005, 23:22

PostUA:

O to Ci chodzi:
Prosty program do zgrywania ścieżek CDA z płyt AudioCD do formatu WAV lub do MP3.
-> http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/konwersja_audio_video/FreeRip.html
Napisz jaśniej co chcesz zrobić OK. :)
-> http://www.instalki.pl/programy/Download/Windows/konwersja_audio_video.html
Chcesz przegrac płytę cd zawierającą pliki multimedialne czy je przekonwertować....
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez keps » 11 Lis 2005, 23:52

PostUA:

na dysku mam mp3 i chce nagrac plyte audio
Rozdaje zaproszenia do gmaila mam ponad 100 zaproszeń...
NAJPIERW SZUKAJ W GOOGLE POTEM ZADAWAJ PYTANIA!!!!
<<<< www.google.pl >>>>
Awatar użytkownika
keps
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 01:02
Miejscowość: z neta

Postprzez Hpest » 12 Lis 2005, 00:14

PostUA:

Trzeba było tak od razu. Nie możesz po prostu użyć windowsa do nagrania tych plików na CD? wybierasz plik następnie wyślij do Np.: dysk D:\ . Póżniej wkładasz pusta cd i zapisujesz.
Dlaczego nie możesz nagrac tych plików Mp3 przez Nero, jaka jest tego przyczyna. Jesteś pewien, że potrafisz się obsługiwać Nero? Niemożliwe jest aby Nero nie potrafiło nagrać na CD zwykłych Mp3. Może są zabespieczone??.
Uzyj innego programu do tego celu przeznaczonego NP.:
-> MP3 CD Maker 2.0
Jak sama nazwa wskazuje MP3 CD Maker służy do wypalania płyt Audio bezpośrednio z plików MP3 zapisanych w naszym komputerze.

-> http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/nagrywanie/MP3_CD_Maker.html
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez daxrider » 12 Lis 2005, 00:25

PostUA:

keps napisał(a):na dysku mam mp3 i chce nagrac plyte audio
1. Uruchom Nero Burning Rom i wybierz: Plik - Nowy -> Audio CD - Zapis
2. Zaznacz opcję "Zamknij CD..."
3. Dla pewności odznacz w zakładce Audio CD "Zapisz CD TEXT na CD"
Hpest napisał(a):Trzeba było tak od razu. Nie możesz po prostu użyć windowsa do nagrania tych plików na CD? wybierasz plik następnie wyślij do Np.: dysk D . Póżniej wkładasz pusta cd i zapisujesz.
W ten sposób keps nagra płytę z danymi (ISO), nie płytę Audio.
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez Hpest » 12 Lis 2005, 00:43

PostUA:

Mylisz się. Ja gdy Np.: nie mam żadnego programu na dysku do zgrywania ścieżek audio na dysk CD właśnie tak postępuję i jest OK. Pliki normalnie działaja bez przeszkód.
ISO jest to obraz płyty, a nie dane. Można utworzyć obraz (ISO) płyty danych. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez daxrider » 12 Lis 2005, 19:13

PostUA:

Hpest napisał(a):
Mylisz się. Ja gdy Np.: nie mam żadnego programu na dysku do zgrywania ścieżek audio na dysk CD właśnie tak postępuję i jest OK. Pliki normalnie działaja bez przeszkód.
ISO jest to obraz płyty, a nie dane. Można utworzyć obraz (ISO) płyty danych. :)
Słyszał o standardzie ISO 9660? Wie co to International Organisation for Standarization?
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]