TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pomocy

Tematy związane z telefonią komórkową.

pomocy

Postprzez justyna22 » 16 Sty 2006, 14:56

PostUA:

mam problem mam telefon siemens cx75 i gdy chce zalaczyc aparat fotograficzny wyskakuje mi blad zrobilam juz ustawienia fabryczne ale to nic nie dalo w czym moze by problem
justyna22
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sty 2006, 20:33

Postprzez Alvarees » 16 Sty 2006, 22:49

PostUA:

Heh witaj w gronie zadowolonych ludzi posiadających SIEMENSy.Ja mam c75 i czasmi tez tak mi sie dzieje.Mój sposob to wyłćzyc i włączyc tel. umnie dziala sprawdz u siebie

A odpowiedz na pytanie w czym jest problem jest prosta :
KUPIŁAŚ SIEMENSA
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez NewMan » 19 Sty 2006, 11:46

PostUA:

Zalecam zrobic tak:
zobacz jaka masz wersje softu wbij na kl fona *#06# i klik w fonie "wiecej"
sprawdzasz jaki masz soft (sw-wersiom)
zasysasz nowszy z http://allsiemens.com/flash/C75-130300_rus.exe.htm
podlanczasz kabelek dca 510 lub dca 500 odpalasz WINSWUPA (soft)

Wchodzisz w serial config zaznaczasz port com pod ktory jest podlaczony fon! i predkosc przesylu danych >> 115200 <<
klik "ok"
w glownym okienki zaznzczasz oby dwa okienka "SKIP" i klikasz "START" !!

po czym szybko raz klikasz czerowna sluchawke w fonie wystarczy raz i krotko instalacja softa idzie AUTOMATYCZNIE!

UWAGA TELEFON MUSI BYC WYLONCZONY!! jezeli chcecie miec go wlaczonego NIE NALEŻY ZAZNACZAC okienek "SKIP" osobiscie zalecam wgrywac soft z wylaczonym fonem!

PS UWAGA 2 podczas wgrywania softu nie wolno nic robic z telefonem moze spowodowac to uszkodzenia oprogramowania ! i naprawa tego jest pozniej bardziej zagmatama AKTUALIZACJA SOFTU trwa OKOLO 30MINUT !!! 8)

POWODZENIA :wink:

Alvarees ze niby co to ma znaczyc??! "odp. jest prosta kuplias SIEMENSA" poprostu czasami niekture fony wymagaja malych zabiegow kosmetycznych jezeli chodzi o przedzial cenowy i funkcjonalnosc to siemensy wychodzi niezle :!: :twisted: a twoj cytat swiadczy ze jestes LAIKIEM jezeli chodzi o fony :!: :P :rofl:
NewMan
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2006, 22:54

Postprzez Alvarees » 20 Sty 2006, 09:45

PostUA:

Sam mam SIEMENSa więc cos na ten temat wiem! Ja nie powiedziałem ze to sązełe telefony ale nie sątez najlepsze.Mająswoje wady : często sie zawieszają,bateria.Kazdy ma swoją opinię na ten temat.
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Postprzez NewMan » 20 Sty 2006, 10:45

PostUA:

Alvarees sopko wiem ze kazdy ma swoje zdanie masz racje! co do tego ze sie wieszaja (wina softa wystarczy wgrac nowszy ;) ) i baterie nie sa najlepsze Ale i tak mi sie podobaja! :wink: JAK cos dolega twojemu c75 to z checia pomoge PISZ NA "PW" POZDRO :D
NewMan
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2006, 22:54

Postprzez Alvarees » 20 Sty 2006, 15:21

PostUA:

Narazie mam go 3 miesiące i nic strsznego sie nie dzieje :) no moze bateria krótko trzyma.Jak cos nawali to oddaje go do serwisu.
Zgodze sie z Twoim zdaniem ze sa fajne,tanie. :wink:
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]